Iroda eladó - Táborfalva - Pest megye

Iroda eladó - Táborfalva - Pest megye

150 000 000 Ft

Táborfalva

HSZ: 2907327 Pest megye
Kategória eladó Típus iroda Alapterület 150 m2 Szobák
Táborfalva belterületén eladásra kínálunk egy ipari ingatlant! Az ingatlan 2012-ben épült, újszerű, kiváló állapotban van. A telek 3600 nm-es, teljesen aszfaltozott. A 2 szintes ingatlan 300 m2 alapterületű, ehhez tartozik még a 200 nm-es fedett tároló, a 25 nm-es kazánház, és a 25nm-es szerelő aknás szervizműhely. A tégla építésű főépület alsó szintjén 1 mázsaház, 2 különálló szoba van, amik jelenleg iroda és vendégszobaként funkcionálnak, a vendégszobához külön zuhanyzó + mosdó tartozik , az irodához pedig egy saját mosdó. Továbbá egy konyha és egy irattár található még a földszinten. Az emeleten 3 szoba található, jelenleg vezetői iroda, vendégszoba és konditerem funkciót tölti be. Ezen felül 2 mosdó, egy zuhanyzó, egy szauna és egy jakuzzi található még ezen a szinten. Három típusú fűtésrendszere van az ingatlannak: gáz, vegyes tüzelésű kazán és olajos kazán. Ipari árammal rendelkezik. Extraként említeném, hogy a telek kamerás térfigyelő rendszerrel is el van látva, illetve a főépületbe klíma is ki van építve.
A sok lehetőséget rejtő épület akár meglévő vállalkozás bővítésére, vagy egy teljesen új gazdasági tevékenységbeindítására is alkalmas. A kétszintes épület sajátosságai miatt egyaránt alkalmas lakáscélú ingatlannak, irodának, de akár egyéb gazdasági tevékenység végzésére is. Új vállalkozásként wellness, egészségközpont esetleg kisebb panzió/motel-szolgáltatás is megvalósítható. Ugyanakkor lehetőség van bármilyen logisztikai központnak kialakítására a 200 m2-es tároló, a 40 tonnás digitális-hídmérleg és az aknás szerviz egység végett. Az ingatlan legértékesebb infrastrukturális tulajdonsága, hogy közvetlen ipari vágány kapcsolata van,ezáltal az azonnali vasúti szállítmányozás megoldható. Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin..... Mert mi itthon vagyunk! 06 20 400 4006 Hívjon bizalommal nézzük meg még ma!!!

Ingatlan adatai

Irányár:150 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:iroda
Megye:Pest megye
Helység:Táborfalva
Irányítószám:2381
Alapterület:150 m2
Építés éve:2012
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Asztalnokne Lívia
Dabas Régió


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések