Ipari ingatlan eladó - Oroszlány - Komárom-Esztergom megye

Ipari ingatlan eladó - Oroszlány - Komárom-Esztergom megye

19 900 000 Ft

Oroszlány

HSZ: 3275074 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus ipari ingatlan Alapterület 65 m2 Szobák 2
Ritka lehetőség Oroszlány központjában! Eladó különálló épület, melyből bármilyen célú ingatlan kialakítható!
Tégla épület, mely a városközponttól néhány percre található, lakóövezetben, tömbházak között.
Az ingatlan saját helyrajzi számmal rendelkezik, 65 m2 alapterületű, felújítandó. A felújítás első lépései már megtörténtek.
Jelenleg egy nagyobb és egy kisebb helyiségre van osztva, nyílászárói korszerű műanyagok, és a villanyhálózat korszerűsítése az épületen belül is megtörtént. A nagyobb utcafronti két, nagy ablakkal és utcára nyíló ajtóval rendelkezik. Ebből nyílik a kisebb helyiség, amiben korábban ki volt alakítva egy wc és egy raktár, illetve itt is van egy hátsó kijárat. Ezek falai, alapjai megvannak, de teljes felújításra szorulnak. A villanyhálózat már bővítve lett, a két villanyóra ki lett cserélve. A városi csatorna hálózatra rákötési lehetőség van, a víz már be volt vezetve az épületbe (vízóra nélkül), de a környezet parkosítása, rendezése óta nem lett visszakötve, kialakításra vár. 
Az ingatlan korszerűsítésével, hasznosításával kapcsolatban utánajártunk az önkormányzatnál, ahol megerősítettek abban, hogy szinte bármilyen célra hasznosítható az épület. A statikusi felülvizsgálat szerint hivatalosan építhető rá még két emelet, így akár lakás/lakások is kialakíthatóak, lakhatási engedélyt is kaphat. Jelenleg -kivett gazdasági épület- megnevezéssel/besorolással rendelkezik, bármilyen üzleti tevékenységre ki vagy átalakítható (üzlet, raktár, iroda, bemutatóterem - a nagy utcafronti ablakok igazán előnyösek ezekben az esetben). Az önkormányzat kizárólag  garázs-ként nem fog rá működési engedélyt adni, azon kívül csak a képzelet szab határt a felhasználhatóságára!
Az ingatlan per és tehermentes, azonnal átadható. A tulajdonjog egy kft-nél van, ami az értékesítés céljából nem annyira lényeges, de mégis egy páratlan lehetőséget is kínál a tulajdonos. Igény esetén a Kft. is megvásárolható az ingatlannal együtt, ami szintén jó lehetőség. A kft. nem friss, 2017-ben alakult, eleinte jó bevétellel majd az utóbbi években nullás elszámolással van fenntartva. Tartozás és beadott pályázat sosem volt így szinte azonnal kihasználhatóak vele az állami támogatások, fejlesztésekhez való pályázatok. Természetesen részletes tájékoztatást adunk a szóban forgó cégról.
Az ingatlan hosszútávú befektetésnek ideális, hisz üzletként, irodaként, raktárként és lakóingatlanként is bérbeadható. 
Az ár irányár, továbbá + áfa fizetési költség keletkezik.

 

Ingatlan adatai

Irányár:19 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ipari ingatlan
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Oroszlány
Irányítószám:2840
Alapterület:65 m2
Szobák száma:2
Ingatlan állapota:építés alatt
Szintek száma:1
Közművek:ipari áram
Jellemzők:lift
Szerkezet:tégla
Telek terület:80 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth Linda
Tóth Linda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések