Tégla lakás eladó - I.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - I.kerület - Budapest

103 000 000 Ft

I.kerület

HSZ: 3306050 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 67 m2 Szobák 2
Eladásra kínálunk egy 67 négyzetméteres, amerikai konyhás, kertre néző, rendkívül csendes lakást a Budai várnegyed szívében, közvetlenül a Halászbástya alatt.

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

A Parlamenttel szemben, Buda I. Kerületének egyik tömegközlekedéssel könnyen elérhető részén, a Batthyány tértől nem messze található az ingatlan. A háztól 5 percnyi sétára található a 19, 41-es villamos vonala így, mind Buda külső részei, mind pedig a pesti belváros könnyedén elérhető, akár éjszaka is. A közelben több élelmiszerbolt, éttermek, pubok, mozi, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta található, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi életet, továbbá a szórakozási lehetőségek is adottak.


ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A társasház rendezett és jó állapotban van, lakóközössége tisztaság- és rendszerető emberekből áll, ez látszik is a társasházba lépve. A korábbi célbefizetéseknek és lakástakarépénztárnak köszönhetően az épület nagy része hamarosan felújításra kerül. Az ház 1984-ben épült és 4 emelet lett ki alakítva.

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás 6 éve teljes körű felújításon esett át: teljesen új elektromos vezetékek, fűtésrendszer, nyílászárók és burkolatok kerültek beépítésre.
Az amerikai konyhás nappali rendkívül tágas, kamra, étkező és egy dolgozósarok is helyet kap benne, de igény esetén egy második hálószoba is kialakítható. A WC és kádas fürdőszoba külön helyiségekben található. A folyosón beépített szekrények és egy külön kis tárolóhelyiség segíti a rendszerezést, illetve a folyosó kialakításának köszönhetően egy második dolgozósarok is kényelmesen elhelyezhető.


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

A lakás az elmúlt években teljeskörű felújításon esett át. A felújítás egyik fő vezérvonala a házhoz és lokációhoz illő luxus minőségű ingatlan kialakítása volt, amelyet a tulaj maximalizmusának köszönhetően sikerült is kivitelezni. Az ár részét képezik a jelenleg bent található gépek és bútorok is.
A lakás laminált padlóval, a vizes helyiségek járólappal lettek burkolva.. Jelenleg a fűtés szerepét cirkó gazén  látja el, amely a jelenlegi rezsiválság közepén kifejezetten előnyös formának mondható.

A közösköltség 17.000 forint, amely tartamazza a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, és a felújítási alapot.
 

Parkolás:
Fizetős parkolási lehetőség, valamint teremgarázshely bérlési lehetőség adott az utcában. A parkolás lakcím bejelentése után ingyenes a kerületben.

Amennyiben kérdése lenne, illetve bármiben segíthetek várom a hívását!

Ingatlan adatai

Irányár:103 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:I.kerület
Irányítószám:1015
Emelet:Földszint
Alapterület:67 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:komfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:udvari
Szintek száma:4
Felújítás éve:2018
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1984
Felújítás éve:2018
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Jakócs György
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

125 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

56 m2 2
125 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

56 m2 2
95 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

83 m2 3+1
További hasonló hirdetések