üzlethelyiség eladó - Tés - Veszprém megye

Üzlethelyiség eladó - Tés - Veszprém megye

39 900 000 Ft

Tés

HSZ: 3274580 Veszprém megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 160 m2 Szobák
TÉSEN - Veszprém megye kis települése a Bakonyban - ELADÓ egy 160 nm alapterületú, tetőtér beépítéses, tégla építésű, zsindely fedésű, korszerű ingatlan nagy terasszal. Jelenleg üzleti célú hasznosítással működik, de családi házzá is átalakítható, esetleg megosztva üzleti tevékenység és lakhatás. 
i.á.:   39,9 M Ft        tel.: 06 (20) 622-6832
Az ÉPÜLETRŐL:
A 2000-es évek elején 38-as téglából épült a ház, zsindely fedéssel , hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, födém- és fal- szigeteléssel. Összközműves telken, ipari áram is ki lett építve, fűtés központi gázkazánról.
A tulajdonos jelenleg egy élelmiszer boltot és egy büfét működtet benne, de a belső falak mind bonthatóak és a teljes belső elrendezés szabadon alakítható. A tetőtér egy légtér, magas belmagassággal, cca. 67 nm, nagyon különleges, íves ablakokkal.   
Az épülethez kapcsolódóan egy majd 50 nm- es terasz került kialakításra, faszerkezettel, tetőfedéssel. Az időjárás viszontagságai ellen ipari fólia takarja körbe. Nagyobb létszámú rendezvények bográcsozással, grillezéssel itt jól megrendezhetőek.
A KÖRNYEZET:
A tágabb környezetet tekintve, VÁRPALOTÁHOZ igen közel van ez a település, dimbes-dombos, gyönyörű környezetben. Autóval is jól megközelíthető, de buszjárat is gyakran közlekedik Veszprém, Székesfehérvár irányokba.
Maga a falú csendes, kevés átmenő forgalommal. A ház a főutcán helyezkedik el, üzleti szempontból kifejezetten előnyös, de lakóháznak sem zajos. Adottságainak köszönhetően mindössze egy szomszéd van csak.
A zöldterület mellett a nagyméretű terasz nagy létszámú vendégsereg fogadására is alkalmas., de közel a játszótér, és az erdő is, amik jó lehetőséget adnak a szabadtéri programokhoz. 
KINEK AJÁNLOM:
A sokoldalú felhasználhatóság miatt sokaknak lehet ez ideális választás. 
1, Aki tovább viszi a jelenlegi üzleti tevékenységeket.
2, Akinek a vállalkozása mellett a lakásmegoldása is beleférhet egy ekkora ingatlanba.
( könyvelő iroda, szépségszalon, stb )
3, Aki vágyik egy erdő melletti, - de nem távol a várostól - csendes , jó levegőjű otthonra. 
Ez a gyorsan birtokba vehető ingatlan várja új tulajdonosát.
 i.á.:   39,9 M Ft        tel.: 06 (20) 622-6832

Ingatlan adatai

Irányár:39 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Veszprém megye
Helység:Tés
Irányítószám:8109
Alapterület:160 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Zalavári Ágnes
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések