Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

570 000 000 Ft

XII.kerület

HSZ: 3500439 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 253 m2 Szobák 7
INGATLAN HELYSZÍNE

Az ingatlan a XII. kerület Hegyvidék belső részén található, egy exkluzív, nyugodt és zöldövezeti környezetben, mely Budapest egyik legkeresettebb, prémium lakóövezete. A környék tökéletes választás azoknak, akik szeretnének elszakadni a belváros zajától, de mégis közel szeretnének maradni a város központjához. A környék kiválóan megközelíthető, és a közelben számos bevásárlási, szórakozási és sportolási lehetőség van. Emellett a természetkedvelők és kutyások számára is ideális, hiszen a környék számos túraútvonalat, parkot és zöldterületet kínál.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az ingatlan egy 2004-ben épült, háromlakásos, modern  tégla társasház 3. emeletén helyezkedik el. Az épület prémium minőségű anyagok felhasználásával készült, a 38 cm-es Porotherm téglából készült falak 10 cm vastag hőszigeteléssel vannak ellátva. A lakók kényelme érdekében a kulcsos lift a teremgarázstól közvetlenül a lakásba közlekedik. Az épület fűtött teremgarázzsal rendelkezik, ahol két parkolóhely igény szerint megvásárolható a vételáron felül. A közös használatú földszinten található egy 200 m²-es wellnessrészleg, amely medencét, infra- és finn szaunát, konditermet, valamint egy nagy, összejövetelek szervezésére is alkalmas lobbyt foglal magában. Ezen helyiségek használatára külön bérleti szerződés köthető.
 

LAKÁS JELLEMZŐI

A lakás egy kétszintes, nettó 253 m² alapterületű luxusingatlan, amely egyedi, déli fekvésének köszönhetően rendkívül világos és panorámás kilátást nyújt a budai hegyekre. Az ingatlan két tágas nappalival, öt hálószobával, négy fürdőszobával és két különálló WC-vel rendelkezik. Emellett gardróbszoba és háztartási helyiség is helyet kapott az ingatlanban. A lakáshoz tartozik két terasz (összesen 47 m²-en), valamint három erkély, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak a pihenésre és a kilátás élvezetére. Az alsó szinten egy külön tárolóhelyiség is található, amely a vételár részét képezi.

 

MŰSZAKI ADATOK

A lakásban kiemelt figyelmet fordítottak a műszaki felszereltségre és az energiahatékonyságra. A mennyezeti hűtés-fűtés rendszert padlófűtéssel egészítették ki a vizes helyiségekben, így a lakók minden évszakban optimális hőmérsékletet élvezhetnek, továbbá okosotthon rendszerrel is van felszerelve, amely lehetővé teszi az épület automatizálását. Ezen felül központi porszívórendszer, riasztó- és kamerarendszer is kiépítésre került, amelyek növelik az ingatlan biztonságát és kényelmét. A havi rezsi 500 euró, illetve a közös költség díja szintén 500 euró, amely tartalmazza a kertész, gondnok, takarító személyzet díját és a szokásos költségeket.

 

PARKOLÁS

Az épület alagsorában található fűtött teremgarázsban két parkolóhely áll rendelkezésre, melyek igény szerint külön megvásárolhatók 18 millió forint/db áron.

Ingatlan adatai

Irányár:570 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XII.kerület
Irányítószám:1124
Emelet:3. emelet
Alapterület:253 m2
Szobák száma:7
Fűtés:házközpontú
Energetikai besorolás A+
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:panoráma
Szintek száma:5
Felújítás éve:2022
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2004
Felújítás éve:2022
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Németh Kornél
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

109 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

59 m2 2
99 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

67 m2 2
119 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

101 m2 4
További hasonló hirdetések