adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XII.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3500439
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3500439
Ingatlan adatai
Irányár: 570 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 252 964 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 253 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 7
Építés éve: 2004
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
INGATLAN HELYSZÍNE

Az ingatlan a XII. kerület Hegyvidék belső részén található, egy exkluzív, nyugodt és zöldövezeti környezetben, mely Budapest egyik legkeresettebb, prémium lakóövezete. A környék tökéletes választás azoknak, akik szeretnének elszakadni a belváros zajától, de mégis közel szeretnének maradni a város központjához. A környék kiválóan megközelíthető, és a közelben számos bevásárlási, szórakozási és sportolási lehetőség van. Emellett a természetkedvelők és kutyások számára is ideális, hiszen a környék számos túraútvonalat, parkot és zöldterületet kínál.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az ingatlan egy 2004-ben épült, háromlakásos, modern  tégla társasház 3. emeletén helyezkedik el. Az épület prémium minőségű anyagok felhasználásával készült, a 38 cm-es Porotherm téglából készült falak 10 cm vastag hőszigeteléssel vannak ellátva. A lakók kényelme érdekében a kulcsos lift a teremgarázstól közvetlenül a lakásba közlekedik. Az épület fűtött teremgarázzsal rendelkezik, ahol két parkolóhely igény szerint megvásárolható a vételáron felül. A közös használatú földszinten található egy 200 m²-es wellnessrészleg, amely medencét, infra- és finn szaunát, konditermet, valamint egy nagy, összejövetelek szervezésére is alkalmas lobbyt foglal magában. Ezen helyiségek használatára külön bérleti szerződés köthető.
 

LAKÁS JELLEMZŐI

A lakás egy kétszintes, nettó 253 m² alapterületű luxusingatlan, amely egyedi, déli fekvésének köszönhetően rendkívül világos és panorámás kilátást nyújt a budai hegyekre. Az ingatlan két tágas nappalival, öt hálószobával, négy fürdőszobával és két különálló WC-vel rendelkezik. Emellett gardróbszoba és háztartási helyiség is helyet kapott az ingatlanban. A lakáshoz tartozik két terasz (összesen 47 m²-en), valamint három erkély, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak a pihenésre és a kilátás élvezetére. Az alsó szinten egy külön tárolóhelyiség is található, amely a vételár részét képezi.

 

MŰSZAKI ADATOK

A lakásban kiemelt figyelmet fordítottak a műszaki felszereltségre és az energiahatékonyságra. A mennyezeti hűtés-fűtés rendszert padlófűtéssel egészítették ki a vizes helyiségekben, így a lakók minden évszakban optimális hőmérsékletet élvezhetnek, továbbá okosotthon rendszerrel is van felszerelve, amely lehetővé teszi az épület automatizálását. Ezen felül központi porszívórendszer, riasztó- és kamerarendszer is kiépítésre került, amelyek növelik az ingatlan biztonságát és kényelmét. A havi rezsi 500 euró, illetve a közös költség díja szintén 500 euró, amely tartalmazza a kertész, gondnok, takarító személyzet díját és a szokásos költségeket.

 

PARKOLÁS

Az épület alagsorában található fűtött teremgarázsban két parkolóhely áll rendelkezésre, melyek igény szerint külön megvásárolhatók 18 millió forint/db áron.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Németh Kornél
Hirdető telefonszáma: +36 70 432-3545
Honlap:
 
Képek