Családi ház eladó - Sátoraljaújhely - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Családi ház eladó - Sátoraljaújhely - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

82 900 000 Ft

Sátoraljaújhely

HSZ: 3499018 Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 220 m2 Szobák 4+1
Fedezze fel SÁTORALJAÚJHELY páratlan szépségét és nyugalmát egy kiemelkedő adottságokkal rendelkező CSALÁDI HÁZ révén! Ez az INGATLAN minden elvárását felülmúlja, akár befektetésben gondolkodik, akár új otthont keres családja számára. A kiváló minőségű TÉGLA építésű ház DUPLA SZÉLES TELEKEL várja új tulajdonosait, amely biztosítja a tágas udvar és kert kényelmét.

 

Az épület GÁZ CÍRKÓ rendszerrel és KANDALLÓVAL rendelkezik, amelyek garantálják a meleg és otthonos légkört a hideg téli hónapok során. A TÁGAS TEREK lehetővé teszik, hogy a család minden tagja megtalálja a saját kedvenc helyét az otthonon belül. Az ENERGIATAKARÉKOS megoldások közé tartoznak a NAPELEMEK, amelyek segítségével jelentős megtakarítást érhet el a rezsiköltségek terén.

 

A nyári hónapokban a KLÍMA gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a ház minden sarkában. Az ingatlan kiváló SZIGETELÉSSEL és HŐSZIGETELT FA NYÍLÁSZÁRÓKKAL van felszerelve, amelyek biztosítják az optimális hőszabályozást az egész évben. 

 

A lakószint és a BEÉPÍTETT TETŐTÉR bőséges helyet kínálnak a mindennapi élethez, miközben a SZUTERÉN PADLÓFŰTÉS extra komfortot biztosít. A ház különlegessége a saját SZAUNA, ahol kikapcsolódhat és regenerálódhat egy hosszú nap után.

 

A GARÁZS kényelmes parkolást tesz lehetővé, míg a SZILÁRD FALAZATÚ AUTÓ BEÁLLÓ extra védelmet nyújt járművei számára. Ez a ház tökéletes választás mindazok számára, akik minőségi, kényelmes és energiatakarékos lakóhelyet keresnek egy gyönyörű, vidéki környezetben.

 

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a kivételes ingatlant Sátoraljaújhelyen!

Ingatlan adatai

Irányár:82 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Helység:Sátoraljaújhely
Irányítószám:3980
Alapterület:220 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:1
Fűtés:egyéb
  napkollektor
Komfort:összkomfort
Parkolás:garázs
Szintek száma:3
Felújítás éve:2010
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1996
Felújítás éve:2010
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 580 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kozák Csaba
Newex Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

19 900 000 Ft

Eladó családi ház

Sátoraljaújhely

110 m2 0
52 000 000 Ft

Eladó családi ház

Sátoraljaújhely

213 m2 6
29 000 000 Ft

Eladó családi ház

Sátoraljaújhely

72 m2 3
További hasonló hirdetések