adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Sátoraljaújhely 
 

Hivatkozási szám: 3499018
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3499018
Ingatlan adatai
Irányár: 82 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 376 818 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 220 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: -
Szobák száma: 4+1
Építés éve: 1996
Szintek száma: 3
Telekterület: 1 580 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Fedezze fel SÁTORALJAÚJHELY páratlan szépségét és nyugalmát egy kiemelkedő adottságokkal rendelkező CSALÁDI HÁZ révén! Ez az INGATLAN minden elvárását felülmúlja, akár befektetésben gondolkodik, akár új otthont keres családja számára. A kiváló minőségű TÉGLA építésű ház DUPLA SZÉLES TELEKEL várja új tulajdonosait, amely biztosítja a tágas udvar és kert kényelmét.

 

Az épület GÁZ CÍRKÓ rendszerrel és KANDALLÓVAL rendelkezik, amelyek garantálják a meleg és otthonos légkört a hideg téli hónapok során. A TÁGAS TEREK lehetővé teszik, hogy a család minden tagja megtalálja a saját kedvenc helyét az otthonon belül. Az ENERGIATAKARÉKOS megoldások közé tartoznak a NAPELEMEK, amelyek segítségével jelentős megtakarítást érhet el a rezsiköltségek terén.

 

A nyári hónapokban a KLÍMA gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a ház minden sarkában. Az ingatlan kiváló SZIGETELÉSSEL és HŐSZIGETELT FA NYÍLÁSZÁRÓKKAL van felszerelve, amelyek biztosítják az optimális hőszabályozást az egész évben. 

 

A lakószint és a BEÉPÍTETT TETŐTÉR bőséges helyet kínálnak a mindennapi élethez, miközben a SZUTERÉN PADLÓFŰTÉS extra komfortot biztosít. A ház különlegessége a saját SZAUNA, ahol kikapcsolódhat és regenerálódhat egy hosszú nap után.

 

A GARÁZS kényelmes parkolást tesz lehetővé, míg a SZILÁRD FALAZATÚ AUTÓ BEÁLLÓ extra védelmet nyújt járművei számára. Ez a ház tökéletes választás mindazok számára, akik minőségi, kényelmes és energiatakarékos lakóhelyet keresnek egy gyönyörű, vidéki környezetben.

 

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a kivételes ingatlant Sátoraljaújhelyen!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Newex Ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Kozák Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 630-5040
Honlap:
 
Képek