Családi ház eladó - Délegyháza - Pest megye

Családi ház eladó - Délegyháza - Pest megye

92 000 000 Ft

Délegyháza

HSZ: 3477234 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 293 m2 Szobák 4
Képzelje el, hogy egy új, modern otthonra talál, amit a saját izlésére formálhat még, amely nem csupán egy lakóingatlan, hanem egy életstílus megtestesítője is. Az eladásra kínált ingatlan Délegyházán, Pest megyében található, és ideális választás családosok számára, akik a csendes környezetet és a kertvárosi életformát keresik.
Az ingatlan alapterülete 293 nm, míg a telek mérete 1034 nm, így bőséges helyet biztosít a család minden tagja számára. Megvásárolható a mellette lévő telek is, ami szintén 1034 nm. A ház 4 szobával és 3 fürdőszobával tervezték, amely lehetővé teszi a kényelmes és praktikus életvitelt, akár több generációs családnak is. A modern, világos belső terek és az egyedi tervezésű lakás garantálja, hogy mindenki megtalálja a saját kis zugát. A 70 nm-es emeleten lévő terasz tökéletes helyszín egy kis pihenéshez, lazításhoz, miközben élvezheti a kertvárosi idillt. Az ingatlan új építésű, saját részre készült, így a legjobb minőségű anyagokat használták fel építkezéshez, szigetelése 30 cm, nyilászárók beszerelve, antracit színű ablakokkal és biztonsági záras ajtóval. Külön gépház lett tervezve, ahol a fűtés még alakítható.

Délegyháza egy csendes, biztonságos település, amely ideális helyszín a családok számára. A környék nyugodt, zöldövezeti jellege mellett könnyen elérhetőek a község fontosabb közlekedési csomópontjai. Budapest-Belgrád vasútvonal elkészülése után, Budapest belvárosa, kb.30 perc alatt megközelíthető.
Ez az ingatlan nem csupán otthon, hanem egy olyan életforma, amely összhangban van a természetes környezettel és a modern igényekkel. A Falusi Csok-kompatibilitás lehetőséget ad arra, hogy még kedvezőbb feltételekkel valósítsa meg álmait.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kivételes ingatlan, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Bármilyen kérdése van, szívesen állok rendelkezésére, hogy segítsek Önnek a legjobb döntés meghozatalában.

Ingatlan adatai

Irányár:92 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Délegyháza
Irányítószám:2337
Alapterület:293 m2
Szobák száma:4
Fűtés:egyéb
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:kertre néző
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:2018
Telek terület:1 034 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Réti Zita
Auer Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

85 000 000 Ft

Eladó családi ház

Délegyháza

91 m2 4
92 000 000 Ft

Eladó családi ház

Délegyháza

293 m2 4
52 900 000 Ft

Eladó családi ház

Délegyháza

156 m2 5+2
További hasonló hirdetések