Családi ház eladó - Délegyháza - Pest megye

Családi ház eladó - Délegyháza - Pest megye

52 900 000 Ft

Délegyháza

HSZ: X3432812 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 156 m2 Szobák 5+2
Délegyházán kétgenerációs családi ház egy panellakás áráért!

Most lehetősége van megvásárolni egy tágas, világos, kétgeneráció számára is ideális családi házat Délegyházán, csupán egy panellakás áráért!

Ez a stabil alapokra épült ingatlan már részben felújított, így az esztétikai munkálatok befejezését az új tulajdonos saját ízlésére szabhatja. A ház minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy a családi boldogság helyszíne legyen!

A ház mögött egy nagy udvar található, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak, míg a család többi tagja a 30 m²-es fedett teraszon pihenhet. A terasz közvetlen hozzáférést biztosít mindkét lakrészhez, amely lehetővé teszi a két generáció zavartalan együttélését.

Az emeleti lakás egy külön lépcsőházon érhető el, és egy amerikai konyhás nappalival, kandallóval, hűtő-fűtő klímával, étkezővel, két hálószobával, fürdő+wc-vel és tárolóhelyiségekkel rendelkezik.

A földszinti lakásba az előtéren keresztül juthatunk be, mely a világos konyhába és étkezőbe vezet. A ház központi helye a tágas és világos nappali, ahonnan három szoba, fürdő + wc és további tárolóhelyiségek érhetők el.

A házban modern, műanyag nyílászárók vannak, szúnyoghálóval felszerelve, a padlóburkolat pedig laminált lap és kőpadló kombinációja. A fűtést gázcirkó, hűtő-fűtő klíma és kandalló biztosítja.

A falak 32 cm vastagok blokk-téglából készültek, melyek hőszigetelő képessége nagyon jó. A házhoz tartozik egy kb 30 m2-es külső lemez kazánház, tárolóhelység, melyben 10 m2-es pince is van. Itt található a fúrt kút szivattyúval.

Az ingatlan csendes, rendezett, aszfaltos utcában található, ahol a nyugalom és biztonság garantált. A központ (busz, vasút, óvoda, gyógyszertár, élelmiszerüzlet, posta ...) pár perc alatt elérhető. A szomszédban gyermekorvosi rendelő működik, míg a hátsó udvar közelében mobil iskola, ami a gyerekes családoknak nagy segítséget jelenthetnek a mindennapokban.

A ház CSOK - és hitelképes.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőségeket – valósítsa meg álmait Délegyházán! Hívható vagyok egész nap +36 20 340 9481, a házat akár késő délután vagy hétvégén is meg tudom mutatni.

Ingatlan adatai

Irányár:52 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Délegyháza
Irányítószám:2337
Alapterület:156 m2
Szobák száma:5
Félszobák száma:2
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:beállóhely
Kilátás:udvari
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Extrák:amerikai konyha
Építés éve:1987
Telek terület:851 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth Krisztina
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

139 000 000 Ft

Eladó családi ház

Délegyháza

176 m2 5
75 000 000 Ft

Eladó családi ház

Délegyháza

80 m2 3
26 500 000 Ft

Eladó családi ház

Délegyháza

31 m2 1+2
További hasonló hirdetések