Panel lakás eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

Panel lakás eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

29 800 000 Ft

Tatabánya

HSZ: 3469105 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 49 m2 Szobák 2+1
Tatabánya Sárberki lakótelepen kínálok megvételre egy 49 nm-es, felújított otthont. Ez a modern, 2 + 1 félszobás lakás tökéletes választás lehet számodra, ha szeretnél egy olyan helyen élni, ahol a városi nyüzsgés nem ér el, mégis közel van mindenhez.

Az ingatlanban egy tágas amerikai konyhás nappali vár rád, amely a közös családi pillanatok színhelyévé válhat. A fürdőszoba sarokkádjának köszönhetően a hölgyek kényelmesen el tudnak lazúlni, egy hosszú nap után. A lakás fűtése távfűtéssel megoldott, és a légkondicionáló berendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a nyári hónapokban is.

Az utcán, közterületen található parkolóhely pedig kényelmes megoldást nyújt az autóval közlekedők számára. A Sárberki lakótelep nemcsak a lakásod, hanem az egész környék előnyei miatt is vonzó. A közlekedés kiváló, hiszen a közelben található buszmegállók lehetővé teszik, hogy könnyedén elérd Tatabánya belvárosát.
A környék biztonságos, így nyugodtan élvezheted a mindennapjaidat. A közeli boltok, iskolák és egészségügyi intézmények mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a mindennapi élet kényelmes és zökkenőmentes legyen. A zöld területek, parkok és játszóterek pedig lehetőséget adnak a szabadidő kellemes eltöltésére, legyen szó sétáról vagy sportolásról.

Ez a lakás nemcsak egy új otthont, hanem egy életstílust is kínál számodra.
Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnéd megtekinteni ezt a remek lehetőséget, bátran keress meg! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen az álomotthonod csak egy hívásra van!

Ingatlan adatai

Irányár:29 800 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Tatabánya
Irányítószám:2800
Alapterület:49 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Fűtés:távfűtés
Ingatlan állapota:
Kilátás:utcai
Építés éve:1980
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kotsis Norbert
Markotics Bence E.V


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

24 990 000 Ft

Eladó panel lakás

Tatabánya

35 m2 1+2
28 900 000 Ft

Eladó panel lakás

Tatabánya

49 m2 2
25 900 000 Ft

Eladó panel lakás

Tatabánya

53 m2 2
További hasonló hirdetések