adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Komárom-Esztergom megye, Tatabánya 
 

Hivatkozási szám: 3469105
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3469105
Ingatlan adatai
Irányár: 29 800 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 608 163 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 49 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota:
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Tatabánya Sárberki lakótelepen kínálok megvételre egy 49 nm-es, felújított otthont. Ez a modern, 2 + 1 félszobás lakás tökéletes választás lehet számodra, ha szeretnél egy olyan helyen élni, ahol a városi nyüzsgés nem ér el, mégis közel van mindenhez.

Az ingatlanban egy tágas amerikai konyhás nappali vár rád, amely a közös családi pillanatok színhelyévé válhat. A fürdőszoba sarokkádjának köszönhetően a hölgyek kényelmesen el tudnak lazúlni, egy hosszú nap után. A lakás fűtése távfűtéssel megoldott, és a légkondicionáló berendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a nyári hónapokban is.

Az utcán, közterületen található parkolóhely pedig kényelmes megoldást nyújt az autóval közlekedők számára. A Sárberki lakótelep nemcsak a lakásod, hanem az egész környék előnyei miatt is vonzó. A közlekedés kiváló, hiszen a közelben található buszmegállók lehetővé teszik, hogy könnyedén elérd Tatabánya belvárosát.
A környék biztonságos, így nyugodtan élvezheted a mindennapjaidat. A közeli boltok, iskolák és egészségügyi intézmények mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a mindennapi élet kényelmes és zökkenőmentes legyen. A zöld területek, parkok és játszóterek pedig lehetőséget adnak a szabadidő kellemes eltöltésére, legyen szó sétáról vagy sportolásról.

Ez a lakás nemcsak egy új otthont, hanem egy életstílust is kínál számodra.
Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnéd megtekinteni ezt a remek lehetőséget, bátran keress meg! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen az álomotthonod csak egy hívásra van!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Markotics Bence E.V
Kapcsolattartó: Kotsis Norbert
Hirdető telefonszáma: +36 70 467 6724
Honlap:
 
Képek