Családi ház eladó - Budakeszi - Pest megye

Családi ház eladó - Budakeszi - Pest megye

165 000 000 Ft

Budakeszi

HSZ: 3470495 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 116 m2 Szobák 4+1
Várható átadás 2025 augusztus! Alakítsd saját ízlésed szerint!

Ez a prémium kivitelezésű otthon nemcsak stílusos, hanem ideális választás családosok számára, akik a nyugalmat és a modern életstílust keresik.

Az ingatlan alapterülete 116 nm, amelyben négy tágas szoba és egy félszoba található, így bőven van hely a család minden tagjának. A két fürdőszoba kényelmes megoldást kínál a reggeli rohanások során, míg az amerikai konyhás nappali a középpontja lehet a családi összejöveteleknek.

Makkosmária felkapott környéke nemcsak a csendes utcáiról és a zöldövezeti környezetről ismert, hanem a kiváló közlekedési lehetőségeiről is. A Lejtő utca ideális helyen fekszik, közel a főbb közlekedési útvonalakhoz, így könnyedén elérheted Budapest belvárosát autóval vagy tömegközlekedéssel egyaránt. A környék biztonságos, barátságos, és tele van lehetőségekkel a szabadidős tevékenységekhez, így a gyerekek számára is ideális helyszín a játékhoz és a felfedezéshez. A 580 nm-es telek lehetőséget ad arra, hogy a saját kertedben pihenj, akár egy kis konyhakert kialakítására is.

Az otthonhoz tartozó 8 nm-es erkély pedig tökéletes helyszín a reggeli kávézáshoz vagy a naplementék élvezéséhez. A hőszivattyús fűtés és a légkondicionálás biztosítja a kellemes hőmérsékletet télen-nyáron, így mindig otthon érezheted magad.

Ez a világos, modern lakás nemcsak a családi élethez, hanem a befektetési lehetőségekhez is ideális. Az új építésű ingatlanok iránti kereslet folyamatosan növekszik, így remek lehetőség a jövőbeli értéknövekedésre. A prémium kivitelezés és a tágas nappali a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, így a lakás minden részlete a kényelmet és a funkcionalitást szolgálja. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy igazán különleges otthonra lelj, ahol a családod boldogan élhet! Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, keress bátran!

A megjelölt ár kulcsrakész állapotra vonatkozik.

Ingatlan adatai

Irányár:165 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Budakeszi
Irányítószám:2092
Alapterület:116 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:1
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:utcai
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:2024
Telek terület:580 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Maczó Gergely
Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

240 000 000 Ft

Eladó családi ház

Budakeszi

230 m2 4
135 000 000 Ft

Eladó családi ház

Budakeszi

150 m2 4
209 000 000 Ft

Eladó családi ház

Budakeszi

240 m2 9
További hasonló hirdetések