adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Budakeszi 
 

Hivatkozási szám: 3470495
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3470495
Ingatlan adatai
Irányár: 165 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 422 414 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 116 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 4+1
Építés éve: 2024
Szintek száma: -
Telekterület: 580 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Várható átadás 2025 augusztus! Alakítsd saját ízlésed szerint!

Ez a prémium kivitelezésű otthon nemcsak stílusos, hanem ideális választás családosok számára, akik a nyugalmat és a modern életstílust keresik.

Az ingatlan alapterülete 116 nm, amelyben négy tágas szoba és egy félszoba található, így bőven van hely a család minden tagjának. A két fürdőszoba kényelmes megoldást kínál a reggeli rohanások során, míg az amerikai konyhás nappali a középpontja lehet a családi összejöveteleknek.

Makkosmária felkapott környéke nemcsak a csendes utcáiról és a zöldövezeti környezetről ismert, hanem a kiváló közlekedési lehetőségeiről is. A Lejtő utca ideális helyen fekszik, közel a főbb közlekedési útvonalakhoz, így könnyedén elérheted Budapest belvárosát autóval vagy tömegközlekedéssel egyaránt. A környék biztonságos, barátságos, és tele van lehetőségekkel a szabadidős tevékenységekhez, így a gyerekek számára is ideális helyszín a játékhoz és a felfedezéshez. A 580 nm-es telek lehetőséget ad arra, hogy a saját kertedben pihenj, akár egy kis konyhakert kialakítására is.

Az otthonhoz tartozó 8 nm-es erkély pedig tökéletes helyszín a reggeli kávézáshoz vagy a naplementék élvezéséhez. A hőszivattyús fűtés és a légkondicionálás biztosítja a kellemes hőmérsékletet télen-nyáron, így mindig otthon érezheted magad.

Ez a világos, modern lakás nemcsak a családi élethez, hanem a befektetési lehetőségekhez is ideális. Az új építésű ingatlanok iránti kereslet folyamatosan növekszik, így remek lehetőség a jövőbeli értéknövekedésre. A prémium kivitelezés és a tágas nappali a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, így a lakás minden részlete a kényelmet és a funkcionalitást szolgálja. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy igazán különleges otthonra lelj, ahol a családod boldogan élhet! Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, keress bátran!

A megjelölt ár kulcsrakész állapotra vonatkozik.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Rock Home
Kapcsolattartó: Maczó Gergely
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5688
Honlap:
 
Képek