Házrész eladó - Sülysáp - Pest megye

Házrész eladó - Sülysáp - Pest megye

46 000 000 Ft

Sülysáp

HSZ: 3454746 Vasüt utca Pest megye
Kategória eladó Típus házrész Alapterület 87 m2 Szobák 3+1
Sülysáp szívében egy olyan otthon vár rád, amely a nyugalom és kényelem tökéletes kombinációját kínálja! Ez a hangulatos, 87 nm-es ikerház, mindössze egyetlen közös fallal, ideális választás azoknak, akik csendes, ám központi elhelyezkedésű otthont keresnek. A saját udvarral és külön bejárattal rendelkező ház egyesíti a privát szféra nyugalmát a városközpont közelségével.

Az ingatlan számos előnnyel bír, amelyek azonnal otthonossá teszik. A modern konyha teljes gépesítése – sütő, főzőlap, mosogatógép, páraelszívó – mind az ár részét képezik, így költözéskor sem kell gondoskodnod az alapvető felszerelésekről. A 2018-ban végzett belső felújítás és a 2019-es külső vakolás modern, friss megjelenést kölcsönöz a háznak, új műanyag nyílászárókkal felszerelve. Két inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik a kényelmes hőmérsékletről télen-nyáron, míg a cserépkályha otthonos, meleg fűtési alternatívát kínál a hideg hónapokra.

A ház belső tereit tágas, világos nappali, két kényelmes szoba, egy félszoba, külön fürdőszoba és WC, valamint egy modern konyha alkotja – mind a család kényelmét szolgálják. Az igényesen felújított belső tér nagy ablakai rengeteg természetes fényt engednek be, így a lakás minden szeglete barátságos és otthonos hangulatot áraszt.

Az ingatlan Sülysáp központjában, egy békés, harmonikus környezetben található, és egy 550 nm-es telek tartozik hozzá, amely igazi oázisként szolgálhat. A fedett terasz ideális helyszíne lehet családi összejöveteleknek, baráti beszélgetéseknek, vagy egy nyugodt reggelinek a friss levegőn. Az udvaron fedett kocsibeálló két autó számára biztosít helyet, és az elektromos kapunyitó kényelmes megoldást nyújt a mindennapokban. A kerti fészer bőséges tárolási lehetőséget kínál, míg az ásott kút romantikus hangulatot varázsol a kertbe.

Ne hagyd ki ezt a különleges, minden részletében gondosan kialakított otthont, amely már csak arra vár, hogy új lakói birtokba vegyék!

Ingatlan adatai

Irányár:46 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:házrész
Megye:Pest megye
Helység:Sülysáp
Irányítószám:2241
Cím:Vasüt utca
Alapterület:87 m2
Szobák száma:3
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Kilátás:udvari
Szintek száma:1
Felújítás éve:2023
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Extrák:klíma
Építés éve:1950
Felújítás éve:2023
Telek terület:550 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Mészáros Edina
Alexandra Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések