adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Sülysáp 
Vasüt utca 

Hivatkozási szám: 3454746
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3454746
Ingatlan adatai
Irányár: 46 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 528 736 Ft
Típus: házrész
Kategória: eladó
Alapterület: 87 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3+1
Építés éve: 1950
Szintek száma: 1
Telekterület: 550 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Sülysáp szívében egy olyan otthon vár rád, amely a nyugalom és kényelem tökéletes kombinációját kínálja! Ez a hangulatos, 87 nm-es ikerház, mindössze egyetlen közös fallal, ideális választás azoknak, akik csendes, ám központi elhelyezkedésű otthont keresnek. A saját udvarral és külön bejárattal rendelkező ház egyesíti a privát szféra nyugalmát a városközpont közelségével.

Az ingatlan számos előnnyel bír, amelyek azonnal otthonossá teszik. A modern konyha teljes gépesítése – sütő, főzőlap, mosogatógép, páraelszívó – mind az ár részét képezik, így költözéskor sem kell gondoskodnod az alapvető felszerelésekről. A 2018-ban végzett belső felújítás és a 2019-es külső vakolás modern, friss megjelenést kölcsönöz a háznak, új műanyag nyílászárókkal felszerelve. Két inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik a kényelmes hőmérsékletről télen-nyáron, míg a cserépkályha otthonos, meleg fűtési alternatívát kínál a hideg hónapokra.

A ház belső tereit tágas, világos nappali, két kényelmes szoba, egy félszoba, külön fürdőszoba és WC, valamint egy modern konyha alkotja – mind a család kényelmét szolgálják. Az igényesen felújított belső tér nagy ablakai rengeteg természetes fényt engednek be, így a lakás minden szeglete barátságos és otthonos hangulatot áraszt.

Az ingatlan Sülysáp központjában, egy békés, harmonikus környezetben található, és egy 550 nm-es telek tartozik hozzá, amely igazi oázisként szolgálhat. A fedett terasz ideális helyszíne lehet családi összejöveteleknek, baráti beszélgetéseknek, vagy egy nyugodt reggelinek a friss levegőn. Az udvaron fedett kocsibeálló két autó számára biztosít helyet, és az elektromos kapunyitó kényelmes megoldást nyújt a mindennapokban. A kerti fészer bőséges tárolási lehetőséget kínál, míg az ásott kút romantikus hangulatot varázsol a kertbe.

Ne hagyd ki ezt a különleges, minden részletében gondosan kialakított otthont, amely már csak arra vár, hogy új lakói birtokba vegyék!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Mészáros Edina
Hirdető telefonszáma: +36 70 418-1921
Honlap:
 
Képek