Iroda eladó - XI.kerület - Budapest

Iroda eladó - XI.kerület - Budapest

330 000 000 Ft

Régi ár: 380 000 000 Ft

XI.kerület, Sasad-Sashegy XI. ker.

HSZ: 3373138 Rózsatő utca Budapest
Kategória eladó Típus iroda Alapterület 290 m2 Szobák
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!



Sasad egyik csendes utcájában eladó egy irodának is tökéletesen alkalmas családi ház. Az ingatlan egy 608 nm-es telken található, az alapterülete pedig 290 nm, melyet egy teljesen körbejárható, intim kert vesz körbe. A ház műszakilag jó állapotú, de esztétikai felújítást igényelhet. Elosztása kiváló, nagy üvegfelületeinek köszönhetően világos. A hall felett belső erkély van, mely lehetővé teszi akár egy váró kialakítását is. Itt a belmagasság kb.7m. A nappali egyik fala szinte csak ablak, a másik egy teljes egészében kinyitható tolóajtó, ahonnan a teraszra, majd a kertbe lehet kimenni. A házban padlófűtés lett kialakítva. A tágas tereken kívül három hasonló nagyságú szoba helyezkedik el az emeleten, illetve egy a földszinten. Ezek tökéletesen alkalmasak irodai szobáknak, rendelőknek. Emellett 3 fürdőszoba található az ingatlanban, egy alul, és kettő a felső szinten.

A garázsba két autó tud beállni és elektromos autók számára is van töltési lehetőség. Az épület 2 szintes + plusz a teljes ház, üvegház és a telek egy része alatt pince és egyéb helyiségek vannak, amelyek a telek elhelyezkedése miatt néhol földszinti, van ahol pedig félszuterén/szuterén.

A hatalmas pinceszint rengeteg lehetőséget rejt magában. Ki lehet alakítani akár műhelynek az 52 nm-es egybefüggő középső helység miatt, akár raktárnak, amihez a két 14 és 18 nm-es tároló nyújt lehetőséget. A pinceszinthez a lakószintekről, a garázsból, vagy a hátsó üvegháztól könnyedén eljuthatunk.

Közlekedés szempontjából akár autóval, akár tömegközlekedéssel, könnyen elérhető a város vagy központi részek.

Közelben megtalálható Aldi, Lidl, Spar, posta patika, gyermekorvosi rendelők, állatorvos, óvoda, bölcsöde, iskolák, parkok, játszóterek. Tömegközlekedés: 8E busz és a 139 es busz.



Kérdés esetén keressenek minket bizalommal!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére.

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Ingatlan adatai

Irányár:330 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:iroda
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület, Sasad-Sashegy XI. ker.
Városrész:Sasad-Sashegy XI. ker.
Irányítószám:1112
Cím:Rózsatő utca
Alapterület:290 m2
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:3
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Undici Quartiere Kft
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

236 000 000 Ft

Eladó iroda

XI.kerület

170 m2 4
79 000 000 Ft

Eladó iroda

XI.kerület

125 m2 0
3 000 000 000 Ft

Eladó iroda

XI.kerület

7150 m2 1
További hasonló hirdetések