adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 
Rózsatő utca 

Hivatkozási szám: 3373138
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3373138
Ingatlan adatai
Irányár: 330 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 137 931 Ft
Típus: iroda
Kategória: eladó
Alapterület: 290 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!



Sasad egyik csendes utcájában eladó egy irodának is tökéletesen alkalmas családi ház. Az ingatlan egy 608 nm-es telken található, az alapterülete pedig 290 nm, melyet egy teljesen körbejárható, intim kert vesz körbe. A ház műszakilag jó állapotú, de esztétikai felújítást igényelhet. Elosztása kiváló, nagy üvegfelületeinek köszönhetően világos. A hall felett belső erkély van, mely lehetővé teszi akár egy váró kialakítását is. Itt a belmagasság kb.7m. A nappali egyik fala szinte csak ablak, a másik egy teljes egészében kinyitható tolóajtó, ahonnan a teraszra, majd a kertbe lehet kimenni. A házban padlófűtés lett kialakítva. A tágas tereken kívül három hasonló nagyságú szoba helyezkedik el az emeleten, illetve egy a földszinten. Ezek tökéletesen alkalmasak irodai szobáknak, rendelőknek. Emellett 3 fürdőszoba található az ingatlanban, egy alul, és kettő a felső szinten.

A garázsba két autó tud beállni és elektromos autók számára is van töltési lehetőség. Az épület 2 szintes + plusz a teljes ház, üvegház és a telek egy része alatt pince és egyéb helyiségek vannak, amelyek a telek elhelyezkedése miatt néhol földszinti, van ahol pedig félszuterén/szuterén.

A hatalmas pinceszint rengeteg lehetőséget rejt magában. Ki lehet alakítani akár műhelynek az 52 nm-es egybefüggő középső helység miatt, akár raktárnak, amihez a két 14 és 18 nm-es tároló nyújt lehetőséget. A pinceszinthez a lakószintekről, a garázsból, vagy a hátsó üvegháztól könnyedén eljuthatunk.

Közlekedés szempontjából akár autóval, akár tömegközlekedéssel, könnyen elérhető a város vagy központi részek.

Közelben megtalálható Aldi, Lidl, Spar, posta patika, gyermekorvosi rendelők, állatorvos, óvoda, bölcsöde, iskolák, parkok, játszóterek. Tömegközlekedés: 8E busz és a 139 es busz.



Kérdés esetén keressenek minket bizalommal!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére.

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: Undici Quartiere Kft
Hirdető telefonszáma: +36703153596
Honlap:
 
Képek