Családi ház eladó - Nyíregyháza - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Családi ház eladó - Nyíregyháza - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

189 000 000 Ft

Nyíregyháza

HSZ: 3500172 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 180 m2 Szobák
Fedezze fel álmai otthonát Nyíregyházán, ahol a kényelem és a modern luxus találkozik! Ez a gyönyörű, két szintes ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik az igényesség és a meghitt pillanatok szerelmesei.

A 180 nm-es lakószint tágas életteret biztosít, és a dupla garázs kényelmet nyújt a gépjármű tulajdonosoknak. A 1178 nm-es telek elegendő helyet ad a szabadban való pihenéshez, szórakozáshoz vagy akár a kertészkedéshez is.

A földszinten tágas nappali, világos konyha és étkező várja, ahol minden étkezés különleges élménnyé válik. A modern konyha felszerelése a legmagasabb színvonalat képviseli: AEG sütő, Bauknecht mikrohullámú sütő, kerámia gáztűzhely és LG hűtő- tisztított jégadagolóval. A mosogatógép és a központi porszívó kényelmét élvezheti, így a házimunkák könnyebbé válnak.

Tökéletes helyszín a pihenésre egy hangulatos hálószoba, valamint egy praktikus gardrób és egy igényes fürdőszoba található a földszinten.

Míg a felső szinten három különálló szoba és egy újabb fürdőszoba biztosít elegendő helyet a család vagy a vendégek számára.

A 38-as téglából készült és szigetelt épület energiatakarékos megoldásokat is kínál, mint például a padlófűtés az alsó szinten és a radiátorok az emeleten. Az okos rendszer, amely lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását, biztosítja a komfortot és a kényelmet.

Az elektromos acél redőnyök az alsó szinten, valamint a mechanikus redőnyök az emeleten praktikus kiegészítők, amelyek növelik a biztonságot és a hőszigetelést. A Hansgrohe zuhanyzó, a design csaptelepek és a szaunák (infra és finn) mind a luxus érzetét keltik.

A napkollektorok pedig arra utalnak, hogy az ingatlan nemcsak kényelmes, hanem energiatakarékos megoldásokat is kínál, ami hosszú távon csökkentheti a rezsiköltségeket.

A biztonságra is gondoltak a riasztó kamera rendszerrel, így az ott lakók nyugodtan élvezhetik otthonuk nyugalmát.

Képzelje el, amint a 20 nm-es nyitott konyhából a kertbe lép, ahol egy varázslatos parkosított udvar terül el Ön előtt. A kert nem csupán pihenésre, hanem baráti összejövetelek lebonyolítására is ideális helyszín. Az udvarban található nyitott konyha és kemence tökéletes a kültéri grillezésekhez, míg a borospince gondoskodik a finom borok tárolásáról. A téglával rakott kemence és a 3 funkciós sparhelt nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnék a hagyományos főzést, sütést és házi kenyérsütést egy helyen megvalósítani.

Ez az ingatlan igényeseknek készült, akik értékelik a modern dizájnt, a kényelmet és a funkcionalitást egyaránt. Az eszközök és berendezések minősége, valamint a kert és a külterületek kiépítése hangsúlyozza a luxus életstílust.

Élje át a kényelmet és a nyugalmat, amit ez az álomszerű ingatlan kínál. Ne habozzon, jöjjön el és tapasztalja meg ezt a csodálatos helyet, ahol az otthon és a természet harmóniában él együtt!

Összességében egy modern és jól felszerelt ingatlanról van szó, amely ideális választás lehet családok számára, akik egy kényelmes, zöld környezetben szeretnének élni.

Ha további információra van szüksége az ingatlanról vagy a vásárlási folyamatról, szívesen segítek!

Ingatlan adatai

Irányár:189 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Helység:Nyíregyháza
Irányítószám:4400
Alapterület:180 m2
Jellemzők:lift
Telek terület:1 178 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Havacs Mónika Erika
Trium Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

31 900 000 Ft

Eladó családi ház

Nyíregyháza

80 m2 2
155 000 000 Ft

Eladó családi ház

Nyíregyháza

155 m2 4
190 000 000 Ft

Eladó családi ház

Nyíregyháza

247 m2 5
További hasonló hirdetések