Családi ház eladó - II.kerület - Budapest

Családi ház eladó - II.kerület - Budapest

1 090 000 000 Ft

II.kerület

HSZ: 3499000 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 450 m2 Szobák 6
Az ingatlan 940 m²-es, kerttervező által kialakított parkosított telken helyezkedik el, melyet ősfák és dísznövények öveznek. A 400 m²-es alapterületű házban 5 tágas hálószoba, 4 elegáns fürdőszoba, egy hatalmas, 80 m²-es nappali-konyha-étkező tér és egy két szinten összesen 70 m²-es terasz kapott helyet. Az ingatlan tökéletesen ötvözi a modern design, a természetes fény és a fenntartható technológiák harmóniáját.
 

A környék  
Ez az exkluzív, négy szintes, modern luxusvilla Budapest 2. kerületének csendes, zöldövezeti részén, Erzsébetteleken található. A környék infrastruktúrája kiváló, számos nemzetközi és magániskola található a közelben, beleértve a Gustave Eiffel Francia Óvodát és Iskolát, a Waldorf Iskolát, valamint az Amerikai Nemzetközi Iskolát (AISB). Ezek az oktatási intézmények különösen vonzóvá teszik az ingatlant a családos vásárlók számára. A belváros könnyen megközelíthető, miközben a Hármashatár-hegy és a környező zöldterületek ideális lehetőségeket nyújtanak a kikapcsolódásra.

 

A ház jellemzői  
Az épület kialakítása a modern luxus és energiahatékonyság tökéletes kombinációja. A padlótól a mennyezetig érő, 200 m²-nyi ablakfelület garantálja a tágas, fényárban úszó tereket és a lenyűgöző 180 fokos panorámát. Az ingatlan a legkorszerűbb technológiákkal van felszerelve: Mitsubishi hőszivattyú gondoskodik a fűtésről és hűtésről, padló- és mennyezetfűtési rendszerek biztosítják a kellemes hőérzetet, míg a Toshiba légkondicionáló és a hővisszanyerős szellőztető rendszer hozzájárul a fenntartható működéshez. A BWT vízlágyítóval ellátott konyha és az okosház funkciók – beleértve a távolról irányítható világítás, riasztó, kapu és garázsajtó rendszert – extra kényelmet nyújtanak a mindennapokban.

Az ingatlan minimalista belső kialakítása elegáns, visszafogott színeket és egyedi megoldásokat alkalmaz. A konyha prémium Miele konyhagépekkel van felszerelve, beleértve az indukciós főzőlapot, pultból kiemelkedő szagelszívót, és rejtett kamraszekrényeket. A vizes helyiségekben egyedi tervezésű, letisztult burkolatok és minőségi szaniterek találhatók. A ház akadálymentesített, és egy elegáns home lift biztosít kényelmes közlekedést a szintek között. Az épület A+ energiahatékonysági minősítéssel rendelkezik, 25 cm vastag hőszigeteléssel ellátva.

A házhoz tartozó kert központi eleme egy 21 m²-es, üvegfalú, fűtött medence, amely egyedi megjelenésével kiemeli az ingatlan luxus jellegét.
 

Parkolás  
Az ingatlanhoz egy tágas, 4 állásos garázs tartozik, mely ideális választás több gépjárművel rendelkező családok számára. Az okosotthon rendszerek révén a garázsajtó távolról is vezérelhető, így maximális biztonságot és kényelmet nyújt. Emellett a garázs közvetlen kapcsolattal rendelkezik a ház belső teréhez, megkönnyítve a mindennapi közlekedést. A kerti eszközök és hobbi felszerelések számára külön tároló is rendelkezésre áll, így minden praktikus és rendezett.

Ingatlan adatai

Irányár:1 090 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:II.kerület
Irányítószám:1028
Alapterület:450 m2
Szobák száma:6
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:panoráma
Szintek száma:4
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Extrák:klíma
Építés éve:2024
Szerkezet:tégla
Telek terület:936 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szlifka Balázs
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

156 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

185 m2 5
348 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

100 m2 3
235 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

240 m2 5
További hasonló hirdetések