Panel lakás eladó - Győr - Győr-Moson-Sopron megye

Panel lakás eladó - Győr - Győr-Moson-Sopron megye

37 240 000 Ft

Győr

HSZ: 3492595 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 57 m2 Szobák 2
Egy különleges lehetőség várja Önöket Győrben, Jancsifaluban, ahol egy használt szigetelt lakóingatlan kínálkozik eladásra.

Ez a 57 négyzetméteres ingatlan ideális választás lehet családosok számára, akik szeretnék élvezni a városi élet előnyeit, miközben a nyugalomra és a zöld környezetre is vágyakoznak. Az ingatlanban két tágas szoba található, melyek világos, napfényes terekkel rendelkeznek, így otthona igazi komfortot nyújt a mindennapokban. A vízvezeték teljes felújításon esett át. A távfűtés pedig egyedi mérés alapján biztosítja a kellemes hőmérsékletet az év bármely szakában.

Az erkély lehetőséget ad arra, hogy a szabadban pihenjen, egy csésze kávé mellett élvezhesse a környék panorámáját.
A parkolás az utcán, közterületen megoldott, így a gépjárművel közlekedők számára ez nem jelent problémát. Az ingatlan jó állapotú, így a költözés gyorsan és zökkenőmentesen megvalósítható. A közlekedési lehetőségek is kedvezőek, hiszen a város tömegközlekedési hálózata könnyen elérhető, így az ingatlan közelében található buszmegállók segítségével könnyedén bejuthat a belvárosba vagy a környező településekre. Az autóval közlekedők számára pedig a főbb közlekedési útvonalak is gyorsan elérhetők, így a munkába járás is egyszerű és kényelmes.

A környék számos előnnyel rendelkezik, hiszen a közelben található boltok, iskolák és óvodák is, így a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások könnyen elérhetők. A természet kedvelői számára a közeli parkok és zöld területek remek lehetőséget kínálnak a szabadtéri programokhoz, sportoláshoz vagy csak egy kellemes sétához.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló ingatlan, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem! Bizalommal kereshet kérdéseivel, és szívesen segítek Önnek a vásárlási folyamatban. Az otthon, amelyre vágyik, már csak egy lépésre van Öntől!

Ingatlan adatai

Irányár:37 240 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Győr
Irányítószám:9023
Alapterület:57 m2
Szobák száma:2
Fűtés:távfűtés, egyedi mérővel
Ingatlan állapota:
Kilátás:utcai
Építés éve:1977
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Katorné Marika
B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

39 900 000 Ft

Eladó panel lakás

Győr

67 m2 3
37 000 000 Ft

Eladó panel lakás

Győr

55 m2 0
35 900 000 Ft

Eladó panel lakás

Győr

49 m2 2
További hasonló hirdetések