Családi ház eladó - Nyíregyháza - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Családi ház eladó - Nyíregyháza - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

155 000 000 Ft

Nyíregyháza

HSZ: 3468806 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 127 m2 Szobák 4
Nyíregyháza – Örökösföld városrészén kínálom ezt a páratlan, 127 nm-es, téglaépítésű, prémium családi házat, amely minden szempontból a legmagasabb igényeket szolgálja. Az ingatlanhoz 28 nm-es, egyedi kialakítású téli kert is tartozik, amely az egész évben zavartalan természetközeli élményt biztosít.

 

Fő jellemzők:

Exkluzív külső és belső kialakítás: Tiffany üvegbetétes ajtó, gránit párkányok, elegáns belső terek, minden részletében minőségi alapanyagok felhasználásával.

 

Tágas, parkosított kert: Ritkaságnak számító növények, mint a perzsa varázsfa, díszkörtefa, magnólia és hortenzia, gondosan karbantartott zöldterületen.

 

Különleges téli kert: A nagy üvegfelületeknek köszönhetően természetes fény árasztja el, míg a kert látványa minden évszakban pihentető, nyugodt hangulatot áraszt.

 

Prémium barbecue konyha: Egyedi növényfallal és minőségi kialakítással, tökéletes a kültéri kikapcsolódáshoz és gasztronómiai élményekhez.

 

Modern technológia: Az ingatlan vízellátását professzionális víztisztító rendszer biztosítja, garantálva az egészséges, tisztított vizet. A teljes biztonság érdekében kiépített riasztórendszer, amely a kétállásos, elektromos kapuval felszerelt garázst is védi.

 

Bővítési lehetőség: Az ingatlan vasbeton tetőszerkezete további bővítést tesz lehetővé, így a jövőbeni fejlesztésekre is maximálisan nyitott.

 

Ez az otthon minden részletében a luxust és a prémium minőséget képviseli, mely nem csak egy ház, hanem életstílus. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ha egy valóban egyedi, exkluzív ingatlanra vágysz!

Ingatlan adatai

Irányár:155 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Helység:Nyíregyháza
Irányítószám:4400
Alapterület:127 m2
Szobák száma:4
Energetikai besorolás D
Komfort:dupla komfort
Parkolás:garázs
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2004
Szerkezet:tégla
Telek terület:864 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Petró Anita
Elements Group


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

155 000 000 Ft

Eladó családi ház

Nyíregyháza

145 m2 4
43 900 000 Ft

Eladó családi ház

Nyíregyháza

84 m2 3
99 640 000 Ft

Eladó családi ház

Nyíregyháza

212 m2 4
További hasonló hirdetések