Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

289 000 000 Ft

V.kerület

HSZ: 3453551 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 120 m2 Szobák 3
Az V. kerület szívében a Váci utca közelében készült el ez a 120 nm2-es magas emeleti, térre néző luxuslakás. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át.

Az átépítés után egy 60 m2-es nappali, 2 hálószoba, konyha és bárpult kapott helyet. A lakáshoz 2 fürdőszoba tartozik finn szaunával, valamint egy különleges üveg kád került beépítésre. 
A lakásban padló fűtés, és falfűtés került kiépítésre amelyek minden helyiségben kaptak külön hőfok-szabályozó mobil termosztátot. Az ide terveztetett mennyezeti lámpáknak, valamint a 3D-s térplasztikáknak köszönhetően egyedi hangulat jellemzi a lakást.

A Felújítás során törekedtek arra hogy egy minden igényt kielégítő igazi nagypolgári luxus lakás szolgálja az itt lakó kényelmét. A modern minimalista stílusjegyeket ötvöztük a 30\'-as évek Art Deco újra értelmezésével. Így az elkészült lakásban az igazán jövőbe mutató modern megoldásokat meleg letisztult formák teszik élhetővé és barátságosabbá. 
Mindegyik design elem kézzel készült, és dicséri a kivitelezők profizmusát! A lakás ékszerei az új hársfa ajtók amelyek a bútorzathoz lettek fényezve. A minőségi anyaghasználat gondoskodik a presztízs lakás hangulatáról, ilyenek például az olasz-spanyol burkolatok Grespana, Gardenia, szaniterek Duravit, Grohe, és az Alf Italia igazi fa intarziás bútorok, illetve a Marburg tapéták. A kényelmet pedig egy Samoa ugyancsak olasz ülőgarnitúra biztosítja. Megannyi különleges tál kiegészítő, van a lakásban ezek közül néhány: Villeroy & Boch, Alessi, Bo Concept, Kare stb.. A modern lakások elengedhetetlen kelléke a high-tech mozi élmény, így minden helyiségben 5.1-es házimozi rendszer van, mindehez a nappaliban projektor és motoros vászon ami a mozi élményt teljessé teszi. A szobákban 3D Tv-k, blu-ray lejátszók találhatók. Mindez egy nagyon magas színvonalon felújított egyedi lakást eredményezett, ami egyik kivételes ékszere Budapestnek.

Ingatlan adatai

Irányár:289 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:V.kerület
Irányítószám:1052
Emelet:2. emelet
Alapterület:120 m2
Szobák száma:3
  falfűtés
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Kilátás:utcai
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Reiner Dóra
The Global Realty Group


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

225 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

86 m2 3
210 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

77 m2 3
130 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

86 m2 2
További hasonló hirdetések