Családi ház eladó - Gyál - Pest megye

Családi ház eladó - Gyál - Pest megye

84 900 000 Ft

Régi ár: 88 900 000 Ft

Gyál

HSZ: X3432558 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 140 m2 Szobák 3
Eladó újépítésű családi ház, Gyál központi részén!

Szeretne családjával egy csendes, mégis jól megközelíthető, újépítésű otthonban élni? Most itt a lehetőség, hogy az Ön igényei szerint alakítson ki egy modern, kényelmes családi fészket Gyál egyik kedvelt utcájában, a Temesvári utcában!

Ez a leendő 140 m²-es, 2 szintes ingatlan, melyet korszerű technológiával és magas műszaki tartalommal építenek, ideális választás lehet minden család számára. Az alaprajz jelenleg 3 szobás kialakítást mutat, de igény esetén 4 szobásra is módosítható, így biztosítva a megfelelő életteret mindenkinek.

Az épület 30-as téglából épül, amit 15 cm-es szigetelés egészít ki, garantálva a kiváló hőszigetelést. Az otthon melegéről padlófűtés gondoskodik, radiátoros kiegészítéssel, valamint hűtő-fűtő klímával is felszerelik, így egész évben kellemes klímát biztosítva.

Mivel a projekt jelenleg indul (szerződéskötés után indul a kivitelezés), a leendő tulajdonosnak lehetősége van kiválasztani a beltéri elemeket, mint például a burkolatokat és a nyílászárókat, így teljes mértékben a saját ízlése szerint formálhatja új otthonát.

A Temesvár utca Gyál egyik legcsendesebb és legkeresettebb része, ahol a nyugodt környezet és a barátságos szomszédság tökéletes otthont biztosít a családok számára. A közeli iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek mindössze néhány percre találhatók, így minden kéznél lesz, amire szüksége lehet a mindennapokban.

CSOK+ és hitel képes, melynek ügyintézését díjmentesen vállaljuk a finanszírozási konstrukciót pedig az Ön igényeire szabjuk.

Tervezett átadás: 2025 tavasz

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse az ingatlant, és hogy együtt megtervezhessük álmai otthonát!
SID

Ingatlan adatai

Irányár:84 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Gyál
Irányítószám:2360
Alapterület:140 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Extrák:amerikai konyha
Építés éve:2025
Telek terület:215 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Sima István
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

89 900 000 Ft

Eladó családi ház

Gyál

103 m2 4
112 000 000 Ft

Eladó családi ház

Gyál

126 m2 1+4
109 900 000 Ft

Eladó családi ház

Gyál

126 m2 1+4
További hasonló hirdetések