Nyaraló eladó - Bükkszék - Heves megye

Nyaraló eladó - Bükkszék - Heves megye

110 000 000 Ft

Bükkszék

HSZ: 3431678 Heves megye
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 352 m2 Szobák 10+10
A Bükk hegység északi részén, Bükkszéken, a Salvus gyógyvizéről híres településen 6000 m2-es parkosított telken elhelyezkedő 10 db üdülőházból és 1 db központi kiszolgáló épületből álló üdülőkomplexum eladó. A létesítmény a Bükkszéki strandtól és fürdőtől mindössze 300 m-re található.
Az üdülő épületek faházai, egyenként 30 m2 nagyságúak (nappali-konyha, fürdőszoba és 1 szoba helyiségből állnak, a házak egyenként 4+1 fő elhelyezésére alkalmasak), gáz fűtési lehetőséggel rendelkeznek.
A kiszolgáló –közösségi- épület szintén fa szerkezetből készült 52 m2 nagyságú. Az épületben van kialakítva a vendégek étkezésére alkalmas étterem és egyéb kiszolgáló helyiségek.
Az épületek a szállás szolgáltatásra szükséges teljes felszereléssel, berendezéssel rendelkeznek.
A településen a strand és gyógyfürdőt a közelmúltban építették újjá, korszerűsítették, bővítették és az egész évben használható. Az ingatlan üdültetési szolgáltatás folytatására alkalmas.
Irányár:110Millió Ft;
érd:0630/9594-299;
A gyógyfürdőről:
Bükkszék a Mátra és a Bükk hegység között, Heves megye északi részén található, sajátosan kellemes klímájú település. Nevezetessége a Salvus - gyógyforrás. Ez egyfajta sós gyógyvíz különösen magas hidrogén - karbonát tartalommal. A gyógyfürdő a közelmúltban újult meg: egy többszintes, családbarát épülettel gyarapodott. Itt gyermekek, szülők, nagyszülők egyaránt megtalálják a kedvükre való medencét, legyen szó akár játékról vagy relaxálásról, gyógyulásról. Van itt pezsgőfürdő, gyógyvizes ülőmedence, a wellness részlegben szauna ill. sókamra is. Kint a szabadban 2 termálvizes medence várja a fürödni vágyókat és egy édesvizű úszómedence. A hatalmas 136 méteres csúszda igazi élményt nyújt a fürdőzőknek !

Ingatlan adatai

Irányár:110 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Heves megye
Helység:Bükkszék
Irányítószám:3335
Alapterület:352 m2
Szobák száma:10
Félszobák száma:10
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Szintek száma:1
Felújítás éve:2023
Közművek:villany, víz, gáz
Jellemzők:lift
Felújítás éve:2023
Állapot kívül:
Szerkezet:könnyű
Telek terület:6 000 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szatmári Tünde
Ablak Ingatlanközvetítő


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

18 900 000 Ft

Eladó nyaraló

Bükkszék

62 m2 3
További hasonló hirdetések