Családi ház eladó - Zagyvaszántó - Heves megye

Családi ház eladó - Zagyvaszántó - Heves megye

29 990 000 Ft

Régi ár: 33 500 000 Ft

Zagyvaszántó

HSZ: X3395620 Heves megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 85 m2 Szobák 3+1
Egy jó lehetőséget kínálunk számodra! 2007-ben átadott porotherm 38-as TÉGLÁBÓL épült, amerikai stílusú ház eladó Zagyvaszántón SÜRGŐSEN, külföldre költözés miatt!

Egy nettó 85 nm-es, 3 hálószobás + amerikai konyhás nappalis az elosztása. Az ingatlan 1290 nm-es telken fekszik, így bőséges hely áll rendelkezésedre, hogy élvezhesd a természetet és a nyugalmat. Az ingatlan szerkezetileg jó állapotban van, betonfödémes, TEHERMENTES, így igény szerinti felújítás után beköltözhetsz. Jelenleg a ház igényel korszerűsítést, viszont világos, és kényelmes életteret biztosít a család számára. A ingatlan több terasszal is rendelkezik, a ház előtti fedett rész 15 nm-es, így akár baráti összejöveteleket is rendezhetsz a szabadban.

Az ingatlanhoz tartozik udvari beálló, így a parkolás sem okoz gondot. A fűtést gáz (cirkó) biztosítja, és a bútorok igény esetén megegyezés részét képezik. A környék felkapott, és számos előnyös adottsággal rendelkezik. A közlekedési lehetőségek kiválóak, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyen elérhető Budapest vagy Hatvan városa egyaránt. Az ingatlan közelében találhatóak boltok, iskolák, óvodák, és minden szükséges infrastruktúra.

A környék biztonságos, így ideális választás családoknak, akik szeretnének egy nyugodt életet élni.

Ha szeretnél egy olyan otthont, ami modern elosztású, teljesen téglából épült és szerkezetileg jó állapotú, akkor megtekintésért hívj mielőbb! FALUSI CSOK ügyintézésben díjmentes segítséget nyújtunk!

Ingatlan adatai

Irányár:29 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Heves megye
Helység:Zagyvaszántó
Irányítószám:3031
Alapterület:85 m2
Szobák száma:3
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:felújítandó
Kilátás:utcai
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:2007
Telek terület:1 290 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth Tibor
Ingatlanmentor powered by Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

24 000 000 Ft

Eladó családi ház

Zagyvaszántó

71 m2 2+1
További hasonló hirdetések