Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

37 900 000 Ft

XIV.kerület

HSZ: 3320295 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 34 m2 Szobák 1
XIV. Zugló kertvárosi, csendes részen  a Benkő utcában, kínálunk eladásra egy téglaépítésű, szigetelt kis létszámú társasház, I.emeletén egy 34nm-es, MŰSZAKILAG ÉS ESZTITIKAILAG is, teljeskörüen FELÚJÍTOTT GARZONLAKÁST, amely fűtését tekintve a  legkorszerűbb, energiatakarékos elektromos fűtésrendszer, Nyugati fekvésének köszönhetően, világos, tehermentes, akár azonnal költözhető.


Az épület 1960-as években épült, 1 szintes, a ház az elmúlt pár évben lett kívülről szigetelve és színezve, ennek köszönhetően kiváló állapotú. A kis lakóközösségű társasház, barátságos lakói figyelnek a környezetükre ez által rendezett a zárt lépcsőház, amelyen keresztül közelíthetjük meg a lakást.

A függőfolyosóról léphetünk a lakásba, amely a folyosó végén helyezkedik el, így nem kell aggódnunk azért, hogy járkálás lenne az ajtónk elött, hiszen a lehetőség adott és egy saját kis erkélyként tudjuk használni, amely a zárt közös belső kertre néz.

 

A lakásba érkezve a méretéhez képest, igazán praktikusan és jól kialakított garzonlakás tárul elénk, amely a legkorszerűbb anyagokkal és kialakításban a legjobb elrendezésben, gondosan lett átépítve.

A konyhai részen egy igényes konyhabútorral és kialakított étkezővel a napi teendők elvégezhetők a tervek alapján a mosógép és a mosogatógép helye is adott, ebből a helyiségből nyílik a zuhanyzórész, amely minőségi burkoló anyaggal és szaniterrel felszerelt, illetve a mosdó rész is, amely kifogástalan, kézmosóval kialakított.

A szoba méretét tekintve 21nm-es, ablakkal rendelkezik, amely a csendes forgalommentes utca felé néz, fekvésének köszönhetően világos, otthonos, élhető terekkel rendelkezik. 

 

Műszaki
Az ingatlan műszaki és esztétikailag is, teljesen felújított. Az alapoktól indulva a burkolatok a szigetelés a víz és villanyvezetékek teljeskörű cseréje megtörtént, minden minőségi a mai kor igényeinek megfelelő.

Az ingatlan alacsony fenntartási költségekkel bír, hiszen a közös költség 10500.- Ft / hó, amely magába foglalja a ház közös villany használatát, a felújítási alapot, a takarítást és a szemet szállítást is. 
A fűtése elektromos padlófűtés, ennek köszönhetően a radiátorok nem foglalnak helyet  a  víz és villany fogyasztása mérőóra alapján fizetendő.

Környék
A környék önmagáért beszél, hiszen Zugló kertvárosi részen található, csendes, ritka forgalomú utcában. Kiváló infrastruktúrával rendelkezik.
A közelben megtalálható óvoda, bölcsőde, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárló központ.

 

Közlekedés

A város minden pontja felé a közlekedés egyszerű a BKV járataival rövid időn belül elérhető busz, villamos(3,62) , metró(M2), trolibusz(77,82). .


Ajánljuk

Ideális első lakás vásárlóknak, fiataloknak és idősek számára is, hiszen a felújítással már nem kell bajlódni, de befektetés szempontjából is jó választás lehet, hiszen a környék közkedvelt.

Ingatlan adatai

Irányár:37 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XIV.kerület
Irányítószám:1143
Emelet:1. emelet
Alapterület:34 m2
Szobák száma:1
  padlófűtés
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:üres
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:utcai
Szintek száma:1
Felújítás éve:2022
Közművek:villany, víz, csatorna
Jellemzők:lift
Építés éve:1960
Felújítás éve:2022
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Paczok Renáta
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

34 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

42 m2 1+1
84 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

98 m2 4
47 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

50 m2 1+1
További hasonló hirdetések