Panel lakás eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

Panel lakás eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

33 500 000 Ft

Székesfehérvár

HSZ: 3313834 Sziget utca Fejér megye
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 50 m2 Szobák 2
Figyelem Székesfehérvár-Palotaváros legjobb ár-érték arányú ingatlana a mai napon megvásárolható! 
Tökéletesen alkalmas befektetésre, mert a 2 szobás lakások a legkellendőbbek és a környéken gyorsan ki lehet adni az ehhez hasonló ingatlanokat. Fiatal pároknak és családoknak is ajánlom, mert belvárosközeli és zöldövezeti elhelyezkedése miatt közel van mindenhez, amire egy családnak szüksége lehet. Legnagyobb előnye a lakásnak a 9. emeletnek köszönhető csodálatos és ultraszéles panoráma, ami az erkélyről tárul elénk és a csend, hiszen az utca zajából szinte semmit sem hallani. 
A nyugodt pihenéshez a kicserélt nyílászárók és a felszerelt redőnyök is hozzájárulnak. Itt bátran lehet dolgozni és tanulni is, a lakás alkalmas rá. A képeken jól látható, hogy rengeteg a pakolási lehetőség, az előszoba a padlótól a mennyezetig beépített szekrényekkel van tele és ha ez nem lenne elég, akkor még a lépcsőházban is talál egy olyan tárolót, ami a lakáshoz tartozik
Az akadálymentesített, tiszta és kulturált ház panelprogramban vett részt, aminek köszönhetően teljes hő és hangszigetelést kapott, a távfűtést egyedi mérőkkel látták el, ezért nagyon alacsony lett az ingatlan rezsiköltsége. Mindezek a felújítások ki is vannak fizetve, már nem növelik a közös költséget, sőt az épület anyagi helyzete rendezett, rendszeres megtakarítással rendelkezik, amit különböző felújításokra terveznek fordítani. Ezen kívül a közösképviselő mindig elérhető, rendkívül segítőkész és a szomszédok pedig nagyon kedvesek. 
Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető, a benne lévő bútorok a vételár részét képezik, de kérésre a tulajdonos elszállíttatja. 
A lakótelep előtt és az épület mögött is ingyenes a parkolási lehetőség. A palotavárosi tavak és az azt körülvevő központi park kiváló lehetőséget nyújt sportolásra és kikapcsolódásra, ehhez csak le kell sétálni, és már élvezheti is a friss levegőt.
A környék a park miatt csendes, nincs átjáró autóforgalom. 
A közelben MINDEN pár perc alatt megtalálható, ami szükséges a normális, kulturált és kényelmes élethez. 
Több élelmiszer üzlet is található 100-300 méteres távolságban (LIDL, ALDI, SPAR), és a gyors bevásárlási lehetőségeken kívül a közelben található több játszótér, fitneszterem, iskola, óvoda, bölcsőde, egészségügyi intézmények, az Alba-Pláza és a buszpályaudvar, játszóterek
Ajánlom bárkinek, aki kényelmes életet szeretne élni, mert itt tényleg minden itt van a közelben, ami ehhez szükséges.
Ha tetszik az ingatlan javaslom, hogy ne habozzon, és hívjon fel még ma. Egy ehhez hasonló ingatlan általában pár nap alatt megtalálja a szerencsés új gazdáját.
Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Ingatlan adatai

Irányár:33 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Fejér megye
Helység:Székesfehérvár
Irányítószám:8000
Cím:Sziget utca
Emelet:9. emelet
Alapterület:50 m2
Szobák száma:2
Fűtés:házközpontú, egyedi mérővel
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:panoráma
Szintek száma:10
Felújítás éve:Tisz
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Építés éve:1985
Felújítás éve:Tisz
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:panel
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kuzma Ferenc
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

39 900 000 Ft

Eladó panel lakás

Székesfehérvár

56 m2 3
46 900 000 Ft

Eladó panel lakás

Székesfehérvár

53 m2 2
További hasonló hirdetések