Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

125 000 000 Ft

XI.kerület, Kelenföld

HSZ: 3313499 Prielle Kornélia utca Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 75 m2 Szobák 3
Prielle Kornélia Rezidencia – Egyedülálló Kényelem és Elegancia

Üdvözöljük a Prielle Kornélia Rezidenciában! Ez a gyönyörű 75 négyzetméteres lakás lenyűgöző otthont kínál a modern és kényelmes életstílust kedvelők számára. Egy lenyűgöző, három szobás ingatlanról van szó, mely az 1. emeleten található, így kényelmesen elérhető a lift segítségével.

Az otthon légkondicionálóval felszerelt, így a kellemes hőmérséklet mindig garantált, akár forró nyári napokon, akár hideg téli estéken. A lakás dél-keleti tájolású, így a természetes fény maximálisan kihasználható, ezáltal pedig az egész lakás világos és barátságos atmoszférát áraszt.

Az ingatlan két terasszal is büszkélkedhet, melyek összesen 70 négyzetméteren terülnek el. Ezek a teraszok tökéletes helyszínt biztosítanak a pihenésre, a szabadban történő étkezésre vagy akár a barátokkal és családdal való időtöltésre.

A lakást házközponti fűtés szolgálja, így az egész otthon meleg és kényelmes marad még a legzordabb időjárási körülmények között is. A társasház 2006-ban épült, ami biztosítja az épület modernségét és jó állapotát. Az ingatlan tehermentes, így a vevő gyorsan és könnyedén átveheti az irányítást az új otthon felett.

Az ingatlanhoz tartozik egy teremgarázs és egy tároló is, melyek kényelmes parkolási és tárolási lehetőséget biztosítanak a lakók számára.

Ha szeretnél részese lenni ennek a kivételes otthonnak és életed egy új szakaszát kezdeni a Prielle Kornélia Rezidenciában, ne habozz! Keress minket még ma, hogy megtekinthesd ezt a csodálatos lakást, és hozd meg az első lépést az új életed felé!

Ingatlan adatai

Irányár:125 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület, Kelenföld
Városrész:Kelenföld
Irányítószám:1117
Cím:Prielle Kornélia utca
Alapterület:75 m2
Szobák száma:3
Fűtés:házközpontú
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:7
Építés éve:2006
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Master Casa Kft.
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

116 800 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

67 m2 3
111 800 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

67 m2 3
77 600 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

40 m2 2
További hasonló hirdetések