Családi ház eladó - Piliscsaba - Pest megye

Családi ház eladó - Piliscsaba - Pest megye

175 000 000 Ft

Piliscsaba

HSZ: 3313437 Piliscsaba eladó ház Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 175 m2 Szobák 4+1
Piliscsabán, csodálatos természeti környezetben, új építésű családi házat ajánlok figyelmébe.A ház épül, befejezéséhez 2-3 hónapra van szükség.Álmodja meg ön, új otthona belső színvilágát, válaszon önnek megfelelő belső burkolatokat, belső ajtókat, álmodja meg csodaszép fürdőszobáját.



A ház prémium kategóriában épül, okos házként működik majd. A ház falai 30 -as porotherm síkra csiszolt okos téglából készülnek a legjobb hőszigetelés érdekében.A tető dupla anyag vastagságú ácsolt, csapolássokkal készül, cserépfedéssel.A homlokzaton 20 cm EPS szigetelés van.A ház gépészete hőszivattyús rendszerrel környezet tudatosan költséghatékonyan tudunk fűteni, hűteni, melegvizet előállítani.



Okos ház: egy szabványosított, nyílt protokollú rendszer, ami lehetővé teszi az épületautomatizálási funkciók integrálását. A KNX rendszer segítségével egyénileg vezérelhető a világítás, a hűtés-fűtés, a zsalúziák, valamint a levegő ki- és beáramlása minden egyes helyiségben. Egyedi igények alapján a konnektorok is vezérelhetőek, így minden egyes fogyasztó mérhető, ami segít a hatékony energiafelhasználásban. Különlegesség, hogy egyetlen kapcsolóval helységenként szabályozható a hőmérséklet érzékelés, a világítás és a redőnyök állítása. A rendszer könnyen kezelhető telefonon keresztül, és kompatibilis az Apple vagy Google Home rendszerekkel, így az otthon minden funkcióját távolról is irányíthatjuk. A kaputelefon és a riasztórendszer integrációja is megoldott, ezáltal növelve az ingatlan biztonságát és kényelmét.



A ház helyiségkiosztás: Előtér,fürdő,garázs,garderobe,kamra,konyha, mosókonyha,nappali+étkező,szoba1, szoba2,szoba3, Wc.



A telek sík, körbe kerített, alap parkosítás készül.



További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal:

Lengyel Katalin

06 20 2515 791

Ingatlan adatai

Irányár:175 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Piliscsaba
Irányítószám:2081
Cím:Piliscsaba eladó ház
Alapterület:175 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:1
  padlófűtés
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:üres
Szintek száma:1
Közművek:villany, csatorna
Extrák:hőszigetelés, kaputelefon, klíma
Építés éve:2024
Telek terület:1 169 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Lengyel Katalin
Szőnyi Home 2020 Bt.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

66 000 000 Ft

Eladó családi ház

Piliscsaba

102 m2 3
160 000 000 Ft

Eladó családi ház

Piliscsaba

242 m2 5
109 000 000 Ft

Eladó családi ház

Piliscsaba

120 m2 3
További hasonló hirdetések