Családi ház eladó - II.kerület - Budapest

Családi ház eladó - II.kerület - Budapest

199 000 000 Ft

II.kerület

HSZ: 3281370 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 256 m2 Szobák 6
Örömmel mutatom be ezt a lenyűgöző 256 nm-es, amerikai konyhás nappali + 4 és fél szobás családi házat, amely egy 774 négyzetméteres parkosított telken helyezkedik el.

A telek nagyon hangulatos és adottságaihoz tökéletesen kialakított, minden megtalálható ahhoz, hogy otthonunk kényelmében élvezhessük a teljesen privát medence, napozó terasz, a szauna és a természet közelségének a luxusát, mindezt úgy, hogy közben a budai hegyek panorámájában gyönyörködhetünk. A kaputól a dupla garázsig térkövezett út vezet, végig virágokkal, bokrokkal, örökzöldekkel díszítve, amitől az esti fényekben egy igazi kis oázisban érezhetjük magunkat. A locsoló rendszer és a medence vize az ásott kútról tölthető fel.

A ház nettó alapterülete 227 nm, ezenkívül 60 nm terasz és 33 nm garázs is tartozik hozzá.

A földszinten található az amerikai konyhás nappali, melynek egyedi hangulatát a fa tüzelésű kandalló adja, közvetlen kijárattal a kertbe, egy hozzá tartozó kamra, egy nagy méretű szoba, tágas előszoba és a zuhanyzós fürdőszoba. Az emeletre kényelmes fa lépcsőn jutunk fel, a közlekedőből pedig a fedett teraszra érkezünk, ahonnan élvezhetjük a csodálatos naplemente látványát egy finom bor társaságában.

Ezen a szinten 2 gyerekszoba, fürdőszoba és egy hálószoba került kialakításra. Külön kiemelném, hogy a szülői a nagy méretű kádas, zuhanyzós fürdőszoba mellett található, ahol a szauna is található, aminek az az előnye, hogy nyáron a hálón keresztül közvetlen átjárón keresztül egyenesen a medencébe csobbanhatunk, hogy lehűtsük magunkat, télen pedig a háló fölött kialakított galéria napozó ágyain megpihenve csodálhatjuk a panorámát. Itt található még egy gardrób helyiség és a kondi felszerelések.

Műszaki:

A ház 1999-ben épült, jó műszaki állapotban van, de ahhoz, hogy a modern kori igényeknek megfeleljen némi esztétikai felújítást igényel. 2019-ben a kazán, illetve a villanyvezetékek cserélve lettek. A nyílászárók dupla hőálló üveggel ellátott fa keretesek. A nappali, fenti közlekedő, a szobák parkettával, míg a többi helyiség járólappal burkoltak. A fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, a fenti fürdőben padlófűtéssel.

Az ingatlan a Pesthidegkút családi házas elit környékében található, közelében olyan nevezetességekkel, mint a Budakeszi vadaspark és a Klebelsberg kastély. A környék híres éttermei és kényelmi szolgáltatásai, mint például a Náncsi néni vendéglője és a Gyarmati Dezső uszoda, tovább fokozzák az itt lakás élményét. Az óvoda, iskola, gyógyszertár és bolt is könnyen megközelíthető a helyszínen.

Ha egy lenyűgöző otthont keres, amely luxust, kényelmet és stílust kínál, akkor ez a családi ház tökéletes választás lehet! Ne habozzon, keressen még ma egy személyes megtekintésért!

Ingatlan adatai

Irányár:199 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:II.kerület
Irányítószám:1028
Alapterület:256 m2
Szobák száma:6
Fűtés:gáz cirkó
Energetikai besorolás C
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:garázs
Kilátás:udvari
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1999
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:774 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Belicza Tünde
Egylet.hu


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

127 500 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

115 m2 5
364 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

419 m2 5
480 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

174 m2 5
További hasonló hirdetések