Családi ház eladó - Nagybaracska - Bács-Kiskun megye

Családi ház eladó - Nagybaracska - Bács-Kiskun megye

7 900 000 Ft

Nagybaracska

HSZ: 3267043 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 82 m2 Szobák 3
Nagybaracskán, csendes, aszfaltozott utcában, 82 m2-es, 3 szoba + konyha-étkező kialakítású, vegyes falazatú, azonnal költözhető családi ház, 543 m2-es telekkel, cca. 50 m2 vegyes állagú, tagolt, gazdasági melléképülettel - teljes bútorzattal, ingóságokkal együtt megvásárolható.
 

Az épület jelenleg villany,- és víz-közművekkel rendelkezik, azonban gázcsonk is megtalálható a telken. A családi ház fűtéséről szilárd tüzelésű sparhert és kandalló gondoskodik, a melegvíz-ellátásért Hajdu Aquastic villanybojler felel. A homlokzati nyílászárók hőszigetelt, műanyag profilra cserélve, redőnnyel és szúnyoghálóval. A belső helyiségek korábban tisztasági festést, mázolást kaptak. A beépített-gépesített konyhabútor az ingatlan tartozéka: tűzhellyel, mosogatógéppel, páraelszívóval és mikrohullámú sütővel.
 

A parkolás az udvaron és a ház előtt lehetséges, a telken garázs kialakítható. Az ingatlan kiváló helyen: a Bárkacsárda, a Ferenc-tápcsatorna, és a sportpálya szomszédságában található. Az ingatlan per,- igény,- és tehermentes.
 

Amennyiben német nyelven szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, úgy e-mailen keresztül szívesen fogadjuk megkeresését. A megtekintéssel kapcsolatban, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén. A családi ház megvételében ingyenes hiteltanácsadással, illetve kedvező hitelkalkulációval tudunk szolgálni. A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja

Ingatlan adatai

Irányár:7 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Nagybaracska
Irányítószám:6527
Alapterület:82 m2
Szobák száma:3
Fűtés:egyéb
  kandalló
Ingatlan állapota:átlagos
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:utcai
Közművek:villany, víz, vízóra
Jellemzők:lift
Állapot kívül:átlagos
Telek terület:543 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Petrovics Zoltán
City Cartel, Baja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

6 900 000 Ft

Eladó családi ház

Nagybaracska

100 m2 2+1
További hasonló hirdetések