Családi ház eladó - Sajóbábony - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Családi ház eladó - Sajóbábony - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

14 900 000 Ft

Sajóbábony

HSZ: 3117318 Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 100 m2 Szobák 2+1
Ez a Sajóbábony központjában található ház kiváló választás idősebbeknek, akik nyugalomra vágynak, vagy gyerekes családoknak, akik szeretik a szabad idejüket aktívan tölteni.

 

A 100 m2-es családi háznak 2 + fél szobát foglal magába, 1167 m2-es telken fekszik, mely rendezett, jelenlegi tulajdonos annak ellenére, hogy nem él, szépen gondozzák. A házhoz tartozik egy 27 m2-es melléképület, ami a múltban nyári konyhaként és szobaként funkcionált, plusz egy 15 m2-es garázs is.

 

A házba belépve hosszabb folyosóról nyílik az összes helyiség. Jobra két szoba található, mindkettő külön-külön is megközelíthető. Igen nagyméretű mindkettő, ideális családi összejövetelek helyszínére. A két szobának hatalmas ablakai vannak, mindkettő nagyon világos. Balra étkező található, ami tökéletes lehet hálószoba kialakítására is.

Konyhája ideális nagyságú, elfér itt az az étkező asztal is, valamint további előny, hogy külön kamra helyiség is rendelkezésünkre áll, mely praktikus tárolásra. Itt a falak mozgatásával akár étkező-konyha vagy amerikai stílusú nappit kialakítására is van lehetőség.

A fürdőszoba és az illemhelyiség egyben található, azonban akkora a mérete, hogy akár külön is választható.

 

A kert füvesített, de a porta akkora, hogy a hátsó 400 m2 be van nőve fákkal.

 

A családi ház jelenlegi állapotában alapállapotú, felújítást igényel. A bejárati ajtót és néhány régi ablakot a tulajdonos már lecserélt hőszigetelt műanyag nyílászárókra.

 

Az kellemes hőmérsékletről cirkó gondoskodik, a kazánt 2021-ben újították fel. A melegvizet gázbojler adja. Pince helyiség is rendelkezésünkre áll, mely a szoba alatt található.

 

Frekventált elhelyezkedését tekintve óvoda, bölcsőde, templom, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek közelben vannak. A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló. Miskolc 10 perc autóútra fekszik.

Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Ingatlan adatai

Irányár:14 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Helység:Sajóbábony
Irányítószám:3792
Alapterület:100 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújítandó
Felszereltség:üres
Kilátás:udvari
Szintek száma:1
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1968
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 167 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Soós Anna
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

13 700 000 Ft

Eladó családi ház

Sajóbábony

109 m2 1+1
14 000 000 Ft

Eladó családi ház

Sajóbábony

120 m2 3
További hasonló hirdetések