Panel lakás eladó - IV.kerület - Budapest

Panel lakás eladó - IV.kerület - Budapest

83 900 000 Ft

IV.kerület, Káposztásmegyer

HSZ: 2948018 Káposztásmegyer Budapest
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 113 m2 Szobák 4
IGAZI RITKASÁG! SZIGETELT, PANELPROGRAMOS, BELSŐ KÉTSZINTES, DUPLAKOMFORTOS, AKÁR KÉT GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS KIALAKÍTHATÓ LAKÁS ELADÓ.



Káposztásmegyer I.-en, három emeletes cseréptetős, 6 lakásos társasház I. emeletén, 113nm-es 4 szobás lakás, 5nm-es erkéllyel.

Az ingatlan jó állapotú, felújítás után keveset használt. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos, a nyílászárók karbantartott fa típusú thermo üvegesek, a konyhabútort a fürdőszobák és a wc-k burkolatát kicserélték, az emeleten a villany hálózatot áthúzták. (A földszinten jó állapotban vannak, így ott nem volt rá szükség.) A konyhabútor, több beépített szekrény és a klíma a vételár részét képezik. Tehermentes! A lakáshoz tartozik egy közös 30nm-es tároló is. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben iskolák (Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium, Karinthy Frigyes Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola), óvodák (Park Óvoda - Lakkozó Tagóvoda, Bóbita Magánbölcsőde Magánóvoda), sportolási, bevásárlási lehetőségek (Aldi, Spar, DM…), gyermekorvos, gyógyszertár, posta megtalálhatóak!

14-es villamos, 20E, 296, 126 buszok megállója pár perc sétára található, amellyel Újpest központ, Keleti pályaudvar, Békásmegyer, Dunakeszi, rövid időn belül elérhető.

Ingatlan adatai

Irányár:83 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Budapest
Helység:IV.kerület, Káposztásmegyer
Városrész:Káposztásmegyer
Irányítószám:1048
Cím:Káposztásmegyer
Alapterület:113 m2
Szobák száma:4
Fűtés:távfűtés, egyedi mérővel
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán
Kilátás:utcai
Szintek száma:3
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kápmegyer Ingatlan Kft.
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

34 900 000 Ft

Eladó panel lakás

IV.kerület

46 m2 1+1
57 900 000 Ft

Eladó panel lakás

IV.kerület

56 m2 1+2
52 700 000 Ft

Eladó panel lakás

IV.kerület

67 m2 2+1
További hasonló hirdetések