üzlethelyiség eladó - Dunakeszi - Pest megye

Üzlethelyiség eladó - Dunakeszi - Pest megye

405 000 000 Ft

Régi ár: 390 000 000 Ft

Dunakeszi

HSZ: 2937848 Pest megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 686 m2 Szobák
DUNAKESZI LEGFREKVENTÁLTABB TERÜLETÉN, A VÁROSKÖZPONTBAN, KÖZVETLEN A 2-ES ÚT MELLETT, TÖBBFÉLE HASZNOSÍTÁSRA ALKALMAS 686 NM-ES MEGOSZTHATÓ ÜZLETHELYISÉG ELADÓ! BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ!

Az ingatlan DUPLA SAROK-TELKEN (kettő HRSZ-on) épült, Dunakeszi város belterületén, kiválóan megközelíthető központi területen, a városon átvezető 2-es Fő út mellett közvetlenül, családi házakkal, üzletekkel és intézményekkel beépített környezetben.

Közvetlen szomszédságban megtalálható a IV. Béla Király tér, Polgármesteri Hivatal, Dunakeszi Járásbíróság, Oktatási intézmények, bankok, élelmiszer-boltok és speciális üzletek, sportolási, szórakozási-, és kikapcsolódási lehetőségek is adottak. Az épület mellett tömegközlekedési eszköz is elérhető.

A 800 nm alapterületű összközműves telken található a 686 nm-es 2 szintes, részben alápincézett ingatlan jelenlegi funkciója utcafrontról megközelíthető ÜZLETHÁZ RAKTÁRAKKAL ÉS IRODÁVAL, mely igény esetén TÖBB RÉSZRE BONTHATÓ, ÜZLETEK, LAKÁSOK KIALAKÍTÁSA LEHETSÉGES! Parkolási lehetőség az utcán kiépített, illetve zárt parkoló-övezetben, amely szintén az ingatlan közvetlen szomszédságában található. Az épületet 2 utcafrontról is meg lehet közelíteni, riasztóval védett.

A ház vasbeton alapú, Porotherm tégla falszerkezettel, 10 cm vastag Porotherm válaszfalakkal épült, nyereg-tetős, üveggyapot hőszigeteléssel, Bramac cserép fedéssel. Az ingatlan nagy felületű, utcafronti üvegportálokkal rendelkezik, a nyílászárók minőségi, hőszigetelt üvegezéssel felszereltek.

A belső elosztást tekintve kialakításra került egy 100 nm-es üzlettér, közel 400 nm raktárterület több egységre osztva, iroda, 3 vizesblokk (zuhanyzók + mellékhelyiségek), terasz, valamint fedett, több autó parkolására alkalmas garázs is.

Felmerülő igény esetén az üzlet teljes műszaki berendezése, árukészlete is megvásárolható.

Várom szíves megkeresését személyes megtekintés céljából, időpont-egyeztetést követően, Czirják Mihály +36 20 220-9995

Ingatlan adatai

Irányár:405 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Pest megye
Helység:Dunakeszi
Irányítószám:2120
Alapterület:686 m2
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Telek terület:800 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Czirják Mihály
Dunakeszi Ingatlanközpont


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések