Ipari ingatlan eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

Ipari ingatlan eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

600 000 000 Ft

Régi ár: 700 000 000 Ft

Tatabánya

HSZ: 2842642 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus ipari ingatlan Alapterület 2 000 m2 Szobák
A Sikeres Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ ipari ingatlan Tatabánya belterületén található, jellemzően ipari ingatlanok környezetében. A közlekedési kapcsolatok kiválóak, a telephely az M1-es autópálya lehajtójától kb. 5 km-re, az 1-es számú főúttól 1,5 km-re található. Autóval, kamionnal is aszfaltos útról könnyen megközelíthető.
Az ELADÓ ipari ingatlan sokoldalúan hasznosítható, tökéletes helyszíne lehet ipari, kereskedelmi, szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozásnak.
A tatabányai településrendezési terv alapján az ELADÓ ipari ingatlan Gip-1 övezeti besorolás alá esik, melynek a paraméterei alapján az épületek szabadon állóan helyezhetők el, a beépítettsége nem lehet nagyobb, mint 50 %, az építménymagasság max. 10,5 m lehet, a kialakított zöldfelület mértéke nem lehet kisebb, mint a telek területének 25 %-a, az építési övezetben kialakítható telek mérete nem lehet kisebb, mint 2000 nm.
A telek teljesen körbekerített. A széles udvar autóbuszok, kamionok befogadására alkalmas, így az áruszállítás, illetve a teher- és a személygépjárművek parkolása is megoldható.
Az ELADÓ ipari ingatlan teljes területe 16.945 nm, ahol két újszerű állapotú csarnok található, melyeket a legújabb technológiával készült elemekből állították össze. A kialakításuknál figyelembe vették az esetleges technológiaváltás lehetőségét és ennek gyors és környezetkímélő lebonyolíthatóságát. Még 4 csarnok felépíthető.
A telephelyen több régi épület is található, melyek különböző funkciót látnak el, van lakóépület, raktár. Ezen épületeket felújíthatja, korszerűsítheti, vagy lebonthatja új tulajdonosa.
Az ELADÓ ipari ingatlan jelenleg egy sikeresen működő cégnek biztosít telephelyet. A telephelyen működő cég 2002 óta családi házak gyártásával, építészeti, épületgépészeti, épületvillamossági és ipari berendezések fejlesztésével, tervezésévvel, gyártásával foglalkozik. A különböző panelek legyártásához rendelkezésükre állnak a gépsorok, amelyek akár 30 ház legyártására is alkalmasak éves szinten. Ehhez befektető partnerek jelentkezését is szívesen fogadják. A telephelyen egy korábban összeszerelt bemutató ház is megtalálható.
A 2 csarnok egyenként 510 nm-es, szigetelt, belsőoszlopmentes 5,3 méter vállmagasságú, 7,2 méter teljes magassággal. A csarnok mérete, műszaki kialakítása többféle tevékenység végzésére alkalmas. A belmagasság lehetővé teszi az ipari termeléshez szükséges gépek elhelyezését. Mindkét csarnok targoncázható, kamionnal is be lehet állni.
Az ELADÓ ipari ingatlan összközműves, ipari árammal ellátott, jelenleg 3x180 Amper áll rendelkezésre, de az áram teljesítménye bővíthető, fizikai bővítés nélkül plusz 3x100 Amper elérése lehetséges.
Az épület számtalan tevékenységre hasznosítható, mint például ipari termelésre, műhelynek, raktárnak, logisztikai központnak, stb.
Az ingatlan rendelkezik minden infrastrukturális háttérrel, bármilyen ipari tevékenység előírásainak megfelelően.
Előzetes egyeztetés alapján kizárólag velem tekintheti meg az eladó ipari ingatlant!
Ha vállalkozna, ez egy jó befektetési lehetőség, ezért ajánlom figyelmébe.
Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.
Várjuk hívását!

Ingatlan adatai

Irányár:600 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ipari ingatlan
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Tatabánya
Irányítószám:2800
Alapterület:2 000 m2
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:beállóhely
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Állapot kívül:
Szerkezet:fém
Telek terület:16 945 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Lukácsi Illa
Sikeres Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

139 900 000 Ft

Eladó ipari ingatlan

Tatabánya

91 m2 0
82 500 000 Ft

Eladó ipari ingatlan

Tatabánya

1 m2 0
160 000 000 Ft

Eladó ipari ingatlan

Tatabánya

450 m2 0
További hasonló hirdetések