adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VIII.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3507820
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3507820
Ingatlan adatai
Irányár: 39 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 798 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 50 m2
Fűtés: házközpontú, egyedi mérővel
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 2000
Szintek száma: 7
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Kihagyhatatlan ajánlat vár Önre a VIII. kerület közkedvelt környékén, egy RITKA LEHETŐSÉG formájában. Ez a napfényes, 7. emeleti lakás egy 2000-ben épült, MODERN társasházban található, amely LIFTEL rendelkezik, hogy a mindennapi kényelmet biztosítsa.

 

A lakás összesen 50 négyzetméteres, optimális elosztással rendelkező NAPPALIVAL és egy HÁLÓSZOBÁVAL. A fürdőszoba SAROKKÁDDAL felszerelt, így a pihenés és a kikapcsolódás garantált. A nappali impozáns belmagassága meghaladja a 3 métert a tetőtéri jellegének köszönhetően, ami különleges térérzetet biztosít. A kisebbik szobában TELEPÍTETT HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA gondoskodik az évszakokhoz alkalmazkodó kellemes hőmérsékletről.

 

Amennyiben nem szeretne a lakás berendezésével foglalkozni, kényelmi okokból a bútorzat igény esetén a vételár részét képezheti, így a költözés zökkenőmentes lesz. Fontos kiemelni, hogy a lakás ügyvédi használati megosztással lett leválasztva, tehát egy helyrajzi számon van két szomszédos lakással, ennek ellenére minden lakás EGYEDI MÉRŐÓRÁKKAL rendelkezik, biztosítva a pontos fogyasztásmérést.

 

Az ingatlan PER- ÉS TEHERMENTES, így gyorsan és komplikációmentesen birtokba vehető. További előnyt jelent, hogy a tulajdonos szándékában áll visszabérelni az ingatlant fél-egyéves időtávra a vevőtől, megbeszélés alapján, ami különleges lehetőséget nyújt az új tulajdonos számára akár befektetési célból is.

 

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot! Keressen bizalommal további információkért és időpont egyeztetésért.

 

Üdvözlettel,

Tari Tímea

+36706777703
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: B2 Ingatlan
Kapcsolattartó: Tari Tímea
Hirdető telefonszáma: +36 70 677-7703
Honlap:
 
Képek