adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VIII.kerület, Józsefváros 
 

Hivatkozási szám: 3507686
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3507686
Ingatlan adatai
Irányár: 104 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 279 268 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 82 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 1950
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Első Lakásvásárlóknak Kivételes Lehetőség – Exkluzív, Felújított Belvárosi Lakás Budapest Szívében!

Fedezze fel ezt a páratlan lehetőséget, amely ideális választás lehet az első lakásvásárlók számára. Budapest pezsgő 8. kerületében, Józsefváros központjában kínáljuk eladásra ezt az exkluzív, teljesen felújított, 82 m²-es lakóingatlant, amely ötvözi a modern életstílust és a történelmi városrész varázsát. Az ingatlan a hangulatos József körúton található, ahonnan könnyen elérhető a belváros számos népszerű látnivalója, kulturális és szórakozási lehetősége.

A lakás különleges adottságai és kiváló belső kialakítása:

Alapterület: A tágas 82 m²-es lakótér három szobát foglal magába, tökéletesen kielégítve a kényelmes életvitelhez szükséges igényeket.
Elrendezés: A világos, nagy belmagasságú nappali egybenyitott amerikai konyhával kapcsolódik össze, modern, barátságos teret biztosítva, amely kiválóan alkalmas baráti összejövetelekhez és családi eseményekhez is.
Fürdőszoba: A jól megtervezett, prémium kivitelezésű fürdőszoba a kényelem minden igényét kielégíti, ahol a minőségi anyagok és modern stílus harmonikus összhangot alkotnak.
Egyedi részletek és kifinomult kényelem: A lakás különleges atmoszféráját a gondosan kialakított LED hangulatvilágítás és a beépített bútorok teszik igazán otthonossá. A praktikus szekrények maximálisan kihasználják a teret, míg az amerikai konyha beépített, prémium gépekkel felszerelt, hogy a modern élet minden igényét kielégítse. A padlófűtés gondoskodik arról, hogy a téli hónapokban is kellemes hőérzetet biztosítson, így minden évszakban komfortos otthont nyújt.

Elhelyezkedés és környéki ellátottság: A lakás kivételesen jól megközelíthető, hiszen több tömegközlekedési csomópont is rövid sétatávolságra helyezkedik el, lehetővé téve a gyors és egyszerű közlekedést Budapest minden irányába. A környék gazdag üzleti és szolgáltatói kínálatának köszönhetően minden szükséges szolgáltatás – bevásárlási lehetőségek, kávézók, éttermek és üzletek – szinte karnyújtásnyira található. Az utcán történő parkolási lehetőség pedig biztosítja, hogy gépjárművel érkezők számára is kényelmes megoldást kínáljon.

Biztonságos és élhető környezet: Józsefváros nyugodt, biztonságos utcái tökéletes hátteret biztosítanak a belvárosi élethez. Az itt elérhető kényelmi szolgáltatásokkal és a környék barátságos hangulatával Ön egy valódi otthont alakíthat ki, amely egyszerre nyújt városi nyüzsgést és csendes kikapcsolódást.

Azonnali birtokbavétel – Tehermentes ingatlan, készen áll álmai otthona megvalósítására! Ez a 2025 januárjában átadásra kerülő, tehermentes lakás minden tekintetben tökéletes választás az első lakásvásárlóknak és azoknak, akik értékelik az exkluzív belvárosi életstílust.

Ne habozzon, ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné megtekinteni ezt az álomszép lakást! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek megtalálni az ideális otthont vagy befektetési lehetőséget az Ön számára.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Balogh Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5733
Honlap:
 
Képek