adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VI.kerület, Diplomatanegyed 
 

Hivatkozási szám: 3507153
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3507153
Ingatlan adatai
Irányár: 139 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 770 886 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 79 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 1950
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
EXKLUZÍV LUXUSLAKÁS A DIPLOMATANEGYED SZÍVÉBEN – kifinomult elegancia és modern kényelem egy helyen!

Eladásra kínálunk egy páratlan, igényesen felújított, 79 négyzetméteres ingatlant Budapest presztízsnegyedében, a Diplomatanegyed egyik legkedveltebb utcájában, az Eötvös utcában. Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik a luxus életstílust keresik egyedülálló kivitelezéssel és kiemelkedő elhelyezkedéssel.

A lakás három tágas szobával rendelkezik, melyek közül kettő saját, elegáns fürdőszobával van ellátva, garantálva a maximális kényelmet és privát szférát. A terek nagyvonalúságát a magas belmagasság és a hatalmas, fényárban úszó ablakok emelik ki, amelyek exkluzív atmoszférát teremtenek. Az amerikai konyha és a tágas nappali harmonikus együttese kiváló helyszín családi és baráti összejövetelekhez, ahol minden részlet a modern életstílust tükrözi. A minőségi anyagok felhasználása, a stílusos kialakítás és a praktikus, beépített szekrények garantálják a luxus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát.

Az ingatlan teljesen gépesített, bútorozott, légkondicionált, és azonnal költözhető. A biztonságról egy megerősített biztonsági ajtó gondoskodik, így Ön nyugodtan élvezheti a város pezsgését ebben a csendes, békés otthonban. A modern technológiát és kényelmet LED hangulatvilágítás egészíti ki, amely még inkább kiemeli a lakás egyedi karakterét.

Az ingatlan nemcsak kiváló otthon, de nagyszerű befektetési lehetőséget is rejt magában, hiszen a jelenlegi tulajdonos visszabérlési opcióval is rendelkezésre áll. Az ingatlan tehermentes, így a vásárlás folyamata zökkenőmentes és gyors. Az utcán közterületi parkolóhelyek biztosítják a kényelmes parkolást.

A Diplomatanegyed Budapest egyik legkeresettebb környéke, amely a központi elhelyezkedéséről és kiváló közlekedési adottságairól híres. A közelben található közlekedési csomópontok révén könnyedén elérhető a város bármely pontja, akár autóval, akár tömegközlekedéssel. A környék ellátottsága elsőrangú: számos bolt, étterem és szolgáltatás található a közelben, amelyek hozzájárulnak a kényelmes, gondtalan mindennapokhoz.

Ez a különleges ingatlan igazi ritkaság, amely a luxus, kényelem és biztonság legmagasabb szintjét kínálja. Ha Ön is a modern, elegáns otthont keresi, ne habozzon kapcsolatba lépni velem! Készséggel válaszolok minden kérdésére, és segítek abban, hogy megtalálja álmai otthonát.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Balogh Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5733
Honlap:
 
Képek