adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, V.kerület, Belváros 
 

Hivatkozási szám: 3506546
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3506546
Ingatlan adatai
Irányár: 71 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 198 333 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 60 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 1920
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A Budapest 05. kerületének szívében, a Belváros egyik legkeresettebb utcájában, a Fehér Hajó utcában kínálunk eladásra egy kivételes befektetési lehetőséget.
Ez a 60 négyzetméteres, használt lakóingatlan ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnék kiaknázni a belvárosi ingatlanpiac adta lehetőségeket.
Az ingatlan egy tágas, 1 szobás és 1 félszobás elrendezéssel rendelkezik, amely lehetőséget biztosít a kreatív átalakításra, hiszen az ingatlan felújítandó állapotban van. A gázcirkó fűtés biztosítja a kényelmes hőmérsékletet a hideg hónapokban, míg a belvárosi elhelyezkedés minden szükséges szolgáltatást a közelében kínál.
A környék adottságai páratlanok. A Belváros vibráló életével és kulturális sokszínűségével vonzza a fiatalokat és a befektetőket egyaránt. A közeli éttermek, kávézók és boltok széles választéka garantálja, hogy mindig találjon valami újat felfedezni.
A közlekedési lehetőségek is kiválóak, hiszen a környéken több busz- és villamosmegálló található, amelyek gyors és kényelmes eljutást biztosítanak Budapest bármely pontjára. A metróvonalak közelsége pedig tovább növeli az ingatlan értékét, hiszen a város többi része könnyen és gyorsan elérhető.
A Fehér Hajó utca csendes, mégis központi elhelyezkedése révén ideális választás lehet azok számára, akik a nyüzsgő belvárosi élet mellett a nyugalomra is vágynak. A környék biztonságos, a szomszédos épületek jól karbantartottak, így a befektetés hosszú távú értéknövekedése szinte garantált. Ez az ingatlan nemcsak lakóhely, hanem egy lehetőség is, hogy részesévé váljon Budapest folyamatosan fejlődő ingatlanpiacának.
A felújítás során saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki az otthonát, amely nemcsak személyes használatra, hanem bérbeadásra is kiválóan alkalmas. A Belváros iránti kereslet folyamatosan növekszik, így ez a lakás ideális választás lehet a befektetők számára.
Bármilyen kérdése van a hirdetett ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban, bizalommal forduljon hozzánk. Segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa meg. Az ingatlanpiac rejtelmei és lehetőségei várnak Önre!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Rock Home
Kapcsolattartó: Rezsonya Ildikó
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5645
Honlap:
 
Képek