adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Érd 
 

Hivatkozási szám: 3500153
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3500153
Ingatlan adatai
Irányár: 63 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 639 000 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 100 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 4
Építés éve: 1970
Szintek száma: -
Telekterület: 405 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Jól alakítható ikerház Érden!

 

Szeretne egy otthont, ahol minden családtag jól érezheti magát? Ez az érdi ikerház tökéletes választás lehet! Jelenlegi formájában két külön lakásként használható, de könnyedén átalakítható egy barátságos, praktikus családi otthonná. A 405 nm-es telek elég helyet biztosít a kikapcsolódáshoz, miközben a ház kialakítása tökéletes egy modern, kényelmes életstílushoz.

 

Az ingatlan földszintjén egy kényelmes nappali, tágas étkezős konyha és egy fürdőszoba található.

A nagy veranda tökéletes hely a nyári grillezésekhez vagy egy kis pihenéshez. Az emeleten három különálló szoba, egy második fürdőszoba és egy konyha található, amit igény szerint átalakíthat egy nagyobb lakótérré, hogy mindenki megtalálja a saját kis zugát.

 

Az épület alatt található dupla garázs kényelmesen elfér két autó számára is, így a parkolás sosem lesz probléma. A ház praktikus elrendezése és jól megtervezett terei ideálisak a családi élethez.

 

Méretek:
Alsó szint: 51 nm
Emelet: 49 nm
Pince: 50 nm
Telek: 405 nm

 

Műszaki

Az ingatlan teljesen hőszigetelt, ami alacsony fenntartási költségeket biztosít. A földszinten a nyílászárók modern műanyagra lettek cserélve, míg az emeleten fa ablakok találhatók, így otthonos hangulatot áraszt.

A fűtést korszerű klímaberendezések biztosítják, de a gázbekötés is rendelkezésre áll az ingatlan előtt, ha valaki inkább gázfűtést szeretne. A víz- és villanyvezetékek rendben vannak, így ezekkel sem lesz gond.

 

Környék

Érd ezen része csendes és nyugodt, de a közelben minden megtalálható, amire a családnak szüksége lehet: iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelők.

 

Közlekedés

A jó közlekedési kapcsolatok révén könnyedén elérhető a városközpont és Budapest is.

 

Ajánljuk

Ez az ingatlan ideális választás azok számára, akik egy könnyen alakítható, barátságos otthont keresnek egy nyugodt környezetben. Tökéletes családoknak, akik egy praktikus, kényelmes házban szeretnék élvezni a mindennapokat.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja
Kapcsolattartó: Spitz Tünde
Hirdető telefonszáma: +36 70 420-8190
Honlap:
 
Képek