adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Hajdú-Bihar megye, Polgár 
 

Hivatkozási szám: 3500002
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3500002
Ingatlan adatai
Irányár: 179 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 179 900 000 Ft
Típus: mezőgazdasági telek
Kategória: eladó
Alapterület: 1 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Fedezze fel a Hajdú-Bihar megye szívében található egyedülálló befektetési lehetőséget: egy 91 hektáron elterülő erdőség Polgár közelében, amely nemcsak a természet nyugalmát kínálja, hanem kiemelkedő ipari és mezőgazdasági potenciált is rejt magában. Az Erdőségen jelenleg 83 hektáron egy 22 éves tölgyerdőnek ad otthont, de a terület rendkívül sokoldalúan hasznosítható, mivel 8 hektáron egy Szántó is elhelyezkedik amely egy stabil, fenntartható jövőképet kínál.

A terület kiválóan megközelíthető, hiszen jól kiépített úthálózat és tömegközlekedés kapcsolja össze Polgár városával és a környező gazdasági központokkal. Az ingatlan elhelyezkedése különösen előnyös az itt növekvő ipari beruházásoknak köszönhetően, mint például a BMW és a tervezett akkumulátorgyárak. Ez a régió egyre jelentősebb szereplője lesz az ipari és megújuló energia szektornak, de hosszú távú stabil jövedelmet is ígér.

A környék mezőgazdasági hagyományai és együttműködő közössége támogatja az agrártevékenységeket, de az erdőség nemcsak mezőgazdasági célokra alkalmas. A terület ipari zónába tartozik, így tökéletes választás lehet azoknak, akik infrastrukturálisan is fejlett helyszínt keresnek a jövőbeli fejlesztésekhez. A fenntarthatóság és a gazdasági növekedés itt kéz a kézben járnak, ezáltal az ingatlan vonzó célpont lehet a befektetők számára.

Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget – kérdéseivel és további információkkal kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Balogh Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5733
Honlap:
 
Képek