adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Üröm 
 

Hivatkozási szám: 3500001
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3500001
Ingatlan adatai
Irányár: 60 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 75 000 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: 800 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Üröm szívében, a felkapott Rókahegyi úton kínáljuk Önnek ezt a kivételes lehetőséget, amely tökéletes választás lehet befektetők számára.
A 800 négyzetméteres panorámás telek a lakóövezet szívében helyezkedik el, nyugodt környezetéről, központi elhelyezkedéséről is híres.

A TELKHEZ TARTOZIK EGY IKERHÁZ ENGEDÉLYEZTETETT TERVE IS.
BEÉPÍTHETŐSÉG: 30%

Ez a terület ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék kihasználni a növekvő ingatlanpiac adta lehetőségeket, és egy olyan ingatlanba fektetni, amely a jövőbeni értéknövekedés szempontjából is ígéretes. A telek elhelyezkedése különösen vonzó, hiszen a közlekedési lehetőségek széles spektrumát kínálja. Az autóval való közlekedés rendkívül egyszerű, hiszen az M1-es és M7-es autópályák közelsége gyors hozzáférést biztosít Budapest belvárosához, valamint a környező településekhez. Emellett a tömegközlekedési lehetőségek is kedvezőek, hiszen a közelben található buszmegállók rendszeres járatokat kínálnak, így a napi ingázás is zökkenőmentes. A telek környezetében számos szolgáltatás és infrastruktúra található, amelyek még vonzóbbá teszik ezt a helyet. A közelben iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok és orvosi rendelők találhatók, így a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások könnyen elérhetők. Üröm, mint település, a természet közelségét is kínálja, hiszen a környék gyönyörű zöld területekkel és kirándulóhelyekkel büszkélkedhet, ami ideális lehet a családok számára is. A telek nem bútorozott, így Ön szabadon alakíthatja ki az elképzelései szerint, legyen szó akár lakóház építéséről, akár befektetési célú fejlesztésről. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás lehet azok számára, akik nyugodt környezetben szeretnének élni vagy befektetni. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a nagyszerű telek Ürömön, bátran keressen minket kérdéseivel vagy további információkért. Bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen célunk, hogy segítsük Önt a legjobb döntés meghozatalában. Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és mi itt vagyunk, hogy Ön mindig a legfrissebb információk birtokában legyen.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Nagy Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36706287088
Honlap:
 
Képek