adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza 
 

Hivatkozási szám: 3499767
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3499767
Ingatlan adatai
Irányár: 29 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 598 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 50 m2
Fűtés: távfűtés, egyedi mérővel
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
 

Valósítsa meg álmai otthonát közvetlen a belvárosban! 

 

Az ingatlanról videó készült, ha szeretne megbizonyosodni róla, hogy ezt az ingatlant érdemes megvásárolni, nézze meg a videót és a képeket, hogy még ma átélje a bejárás élményét otthona kényelméből!

 

Ha olyan lakást keres, amelyet teljes mértékben a saját elképzelései alapján szeretne átformálni, akkor megtalálta. Az Országzászló tér közvetlen közelében található ez az 50 m2-es, 2 szobás, 10 m-es loggia-val rendelkező lakás.

 

Ez a negyedi emeleti ingatlan egy igazi ajándék azok számára, akik saját álomotthonukat szeretnék megteremteni.

 

Ez az egyszeri lehetőség nem csupán egy lakásról szól, hanem egy üres vászonról, amelyet Ön alakíthat ki a saját igényei szerint. Az ingatlan adottságai kiváló alapot biztosítanak a modernizáláshoz, hogy végül egy igazán különleges otthon váljon belőle.

 

Tökéletes alapanyag a felújításhoz – a lakás kiváló beosztással rendelkezik, ami számos kreatív megoldásra ad lehetőséget.

 

Az ingatlan a nyüzsgő belvárosban található. Minden szolgáltatás, üzlet, és kényelmi lehetőség a közelében van. Az elhelyezkedésének köszönhetően élvezheti a városrész adta lehetőségeket, ugyanakkor békés és nyugodt otthont talál majd itt.

 

A lakás remek adottságai és elhelyezkedése miatt nem sokáig lesz várhatóan a piacon. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, tegyen ajánlatot! Szerezze meg ezt a nagyszerű alapot, amelyre felépítheti álmai otthonát, mielőtt egy másik szerencsés vevő lecsapna rá!

 

Amennyiben Önnek is eladó ingatlana van és nem szeretne lemaradni a legtöbb potenciális vevőről, akkor használja az egyedi és minőségi marketing anyagaimat (képek, videó, szöveg). Vegye fel velem a kapcsolatot és legyen az eladó ingatlanának a lehető legjobban teljesítő hirdetése, ami a legnagyobb érdeklődést generálja!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Basic Group
Kapcsolattartó: Horváth Géza
Hirdető telefonszáma: +36 30 999-9150
Honlap:
 
Képek