adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VI.kerület 
Szondi utca 

Hivatkozási szám: 3499304
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3499304
Ingatlan adatai
Irányár: 37 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 114 706 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 34 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota:
Szobák száma: 1
Építés éve: 0000
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Városligethez közel a Szondi utca kedvelt szakaszán, kulturált környezetben, rendezett liftes polgári házban eladóvá vált egy jó állapotban lévő 34 nm alapterületű IV. emeleti lakás. Továbbá a 10nm-es galérián dolgozó szoba és gardrób kapott helyet, maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló teret.



A magas emeleti elhelyezkedésnek és a délnyugati tájolásnak köszönhetően a lakás világos. A lakásban már megtörtént a villanyvezetékek és a nyílászárók cseréje. A közös költség 15.400 Ft és ez tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is.

A lakás közelében több pékség és élelmiszerüzlet is található, illetve a belváros közelségének köszönhetően jobbnál jobb éttermek is várják a lakás új lakóit, illetve a Westend bevásárlóközpont és a Városliget is csak néhány perc távolságra található. A környék kitűnő infrastruktúrával rendelkezik, a közelben található az Andrássy út, pár perc sétára van az M1-es metró, valamint a több busz- és troli állomás is gyors elérhetőséget biztosít a belváros felé. A lakás ideális lehet fiatalok számára vagy akár befektetésnek is, hiszen a központi lokációnak köszönhetően bármikor könnyen kiadható.



Kérdés illetve megtekintési szándék esetén keressen minket bizalommal.



A hirdetés tájékoztató jellegű.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: IL Settimo Kft.
Hirdető telefonszáma: +3613510446
Honlap:
 
Képek