adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Szerencs 
 

Hivatkozási szám: 3499014
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3499014
Ingatlan adatai
Irányár: 16 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 208 861 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 79 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1968
Szintek száma: 1
Telekterület: 892 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Kiváló lehetőség mindazok számára, akik szeretnék saját ízlésük szerint átformálni új otthonukat. Az ingatlan a város frekventált részén helyezkedik el, így ideális választás lehet minden generációnak, akik értékelik a VÁROSI KÖZELSÉGET és a nyugodt környezetet egyaránt.

 

A TELJES FELÚJÍTÁSRA szoruló ház 79 négyzetméteres lakóterülettel rendelkezik, amely három kényelmes szobából áll. A ház szerkezete masszív, a terek jól alakíthatók, így lehetőség nyílik egy modern, praktikus elrendezés kialakítására. Az ingatlan gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazánnal is felszerelt, biztosítva ezzel a többféle fűtési lehetőséget, ami hozzájárulhat a RUGALMAS ENERGIAGAZDÁLKODÁSHOZ.

 

A 890 négyzetméteres telek bőven kínál helyet mindazoknak, akik kertészkedésben, szabadtéri tevékenységekben vagy akár jövőbeni bővítésben gondolkodnak. Az INGATLAN körül elérhetők mindazok a lokációs előnyök, amelyek egy KIVÁLÓ ÉLETMINŐSÉGET biztosíthatnak: közel van a város központja, bevásárlási lehetőségek, iskolák és egyéb alapvető szolgáltatások is.

 

Ez a szerencsi családiház nemcsak az épület, hanem a környék szempontjából is remek befektetési lehetőség. NE MARADJON LE róla, és fedezze fel, milyen lehetőségek rejlenek ebben az ingatlanban! Ideális választás mindazok számára, akik szeretnék saját életükbe illeszteni a városi élet kényelmét, ugyanakkor a nyugalom szigetét keresik Szerencs egyik legjobban megközelíthető területén.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Newex Ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Kozák Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 630-5040
Honlap:
 
Képek