adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Kerepes 
Szabadság út 

Hivatkozási szám: 3499001
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3499001
Ingatlan adatai
Irányár: 54 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 980 357 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 56 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 586 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ezt a hatalmas, zöld kerttel megáldott 2 szobás házat elsősorban családoknak ajánlom, vagy azoknak, akik a jó frekventáltságot egy üzleti lehetőségnek szeretnék kihasználni. 

Kerepesen a főút, egészen Kistarcsától kezdve televan vállalkozók különböző szakterületű, kisebb és nagyobb szaküzleteivel, szupermarketekkel, benzinkúttal. A kínálat igen választékos, tehát a terület bejáratott, tulajdonképpen bármilyen vállalkozási tevékenység megállja a helyét. Engem az ingatlan kertje varázsolt el a legjobban, mert mérete miatt sok lehetőség rejliik benne. Itt aztán lehet a család részére bőséggel saját zöldséget és gyümölcsöt termeszteni, de van hely a grillezőnek, hogy a barátokkal összejöjjünk, sőt még bőven akad hely kerti mászókáknak a gyermekei számára, vagy akár medencének. A kert méretének köszönhetően a ház könnyedén bővíthető, így a családi élet is könnyen összehangolható az üzleti élettel. A ház új ablakoknak örvend, amik teljesen kiszűrik az utca zaját. A helyiségek igényelhetnek némi felújítást, de az ingatlan teljesen azonnal költözhető állapotban van. A ház nagyon jó lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Amennyiben a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlata közül, egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet úgy, hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie és gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti az ingatlant!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Büki Immobilien
Kapcsolattartó: Bata Bettina
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-9504
Honlap:
 
Képek