adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VI.kerület 
Vörösmarty utca 

Hivatkozási szám: 3493259
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3493259
Ingatlan adatai
Irányár: 19 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 326 667 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 15 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: átlagos
Szobák száma: 1
Építés éve: 1895
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Képzeld el, hogy van egy hely, ami csak a tiéd lehet a város szívében. Ez a lakás nem egy átlagos lakás. Ha egy olyan helyet keresel, ahol megpihenhetsz, elvonulhatsz a világ elől, vagy ha céges projektedhez vidéki kollégáidnak biztosítanál kényelmes szállást, ez a 15 négyzetméteres kis otthon tökéletes választás lehet.

Bár a lakás kompakt, nem hiányzik belőle a természetes fény – 3 ablaka világítja meg az egyterű szobát, melyben egy hangulatos konyha is helyet kapott. A külön fürdőszoba kényelmét is élvezheted, így valóban megvan a saját kis fészked minden kényelmével. A hátsó lépcsőházból nyílik, amit senki más nem használ, így csend és nyugalom vár rád minden nap végén.

Tudjuk, hogy ez a lakás nem a hatalmas napfényes terek szerelmeseinek készült, de annál inkább azoknak, akik szeretnék megtapasztalni a belvárosi élet előnyeit. A Nyugati pályaudvar mindössze 10 percre, a troli a ház előtt, a metrók pedig perceken belül elérhetőek. Ha fontos neked a kiváló közlekedés, itt mindent megtalálsz!

Az ingatlan praktikus megoldás lehet azoknak, akik készpénzes vásárlásban gondolkodnak, mivel szárító besorolású, így lakáshitel nem igényelhető rá. A rezsi kedvező, mindössze 12.000 forint havonta, és a közös költség is alacsony. Megtekintési időpontért veddfel velünk a kapcsolatot még ma!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek