adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XII.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3492759
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3492759
Ingatlan adatai
Irányár: 134 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 605 952 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 84 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3
Építés éve: 1960
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
LUXUS minőségben frissen felújított ingatlan KITŰNŐ, központi LOKÁCIÓVAL!

Erre az életérzésre vágysz? Legyél te ennek a gyönyörű ingatlannak, felújítás utáni első lakója!

 

**INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ**

 

Ez az eladó lakás Budapest XII. kerületében, a nemes Krisztinavárosban található. A környék lokációja kiváló, karnyújtásnyira elérhetők a város központi részei. Kivételes lehetőséget nyújt azoknak, akik Budapest egyik elegáns negyedében keresik új pazar otthonukat. A közlekedési hálózat kiváló, így autó nélkül is könnyedén elérhető bármi a városon belül. Parkolás az utcán, közterületen lehetséges.

 

**ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL**

 

Tégla szerkezetű, három szintes, karbantartott épületben, az 1. emeleten található az ingatlan. Az épület lifttel nem rendelkezik, de a lakás könnyedén megközelíthető a frissen felújított, középen zöldellő kerttel rendelkező folyosóról.

 

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**

 

Az ingatlan luxus minőségben frissen felújított, 84 nm-es, északkeleti tájolású lakás. A lakásban amerikai konyhás nappali + 2 tágas szoba és 2 fürdőszoba található, 3,8 méteres belmagassággal, ami nagypolgári eleganciát sugároz. Pontosan ezért a teljes felújítás során a nagypolgári stílus jegyeit megőrizve rendezték be. A nappali és az egyik hálószoba ablakai az utcára néznek, a másik háló a függő folyosóra néz.

A lakás nagy részben bútorozott, így ideális azok számára, akik azonnal költöznének.

Az átalakítás során új elektromos – és vízvezeték rendszer, gépészeti elemek, légkondicionáló, új kondenzációs kazán kéménybéleléssel és padlófűtés került kialakításra.

A lakást, minden igényt kielégítő minőség jellemzi, központi irányítású elektromos redőnyök, modern csaptelepek és minőségi olasz burkolatok kerültek beépítésre.
A konyha minden beépített konyhai géppel (hűtő- és mosogató gép, indukciós főzőlap, sütő, páraelszívó) felszerelt.
A meleget a padlófűtéshez, új Viessman cirkó kazán biztosítja. A hőmérséklet szabályozása mobilappal irányítható, Wi-Fi termosztáttal, így havi költsége kedvező. A műanyag nyílászárók kiváló hőszigetelést biztosítanak.

 

**A KÖRNYÉK JELLEMZŐI**

 

Krisztinaváros igazán varázslatos, hiszen tökéletes egyensúlyt kínál a városi élet pezsgése és a természet közelsége között. A környéken számos étterem, kávézó, bevásárlási lehetőség található, gyalogtávolságra. A közlekedés kitűnő, több tömegközlekedési eszköz is könnyedén elérhető. Számos oktatási intézmény, iskola és óvoda található a közelben, ami ideálissá teszi családok számára is. A környék kivételes biztonsága és barátságos légköre további előnyökkel szolgál az itt letelepedni vágyóknak. Számos sport- és szabadidős lehetőség áll rendelkezésre a közelben, beleértve a természetjárást is.

 

Ha felkeltette érdeklődését ez a kiváló lehetőség kérem keressen bizalommal!

 

Az alaprajz csak tájékoztató jellegű!

 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Kiss Ramóna
Hirdető telefonszáma: +36 30 471-7171
Honlap:
 
Képek