adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XV.kerület 
Kis Rákos utca 

Hivatkozási szám: 3491711
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3491711
Ingatlan adatai
Irányár: 110 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 289 535 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 86 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 1960
Szintek száma: 2
Telekterület: 100 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Egy otthon, ami egyszerre tágas és rugalmas, ahol a kreativitásod szabadon kibontakozhat? Ez a most eladó emeleti lakás pontosan ezt nyújtja! A XV. kerület nyugodt, családi házas részén található, kiváló közlekedéssel és minden kényelmi funkcióval, amit csak kívánhatnál.

Az emeleten található lakás egyik különlegessége a 20 nm-es tetőtér, amelyet teljesen a saját igényeidre szabhatsz! Legyen szó egy extra hálószobáról, dolgozószobáról, vagy egy kreatív kuckóról, itt minden álmod megvalósulhat. A tágas nappali, amely az amerikai konyhával egybenyitva található, tökéletes hely a közös időtöltésre, a két hálószoba pedig biztosítja, hogy mindenkinek meglegyen a saját kis nyugalom szigete.

A lakás saját telekrésze (100 nm) lehetőséget ad arra, hogy egy saját kertet hozz létre, ahol pihenhetsz vagy akár kertészkedhetsz is. Az autóbeálló pedig gondoskodik arról, hogy a parkolás soha ne legyen probléma.

Jelen pillanatban a két lakásos társasház mindkét lakása elérhető, így akár befektetésnek is ideális lehet, vagy kétgenerációs házként is megállja a helyét.

Ez az emeleti lakás az otthon, ahol a modern élettér találkozik a nyugodt, zöld környezettel. Tervek szerint jövő tavasszal várható a birtokbavétel. Megtekintési időpontért keress még ma, és valósítsd meg álmaidat ebben a fantasztikus ingatlanban!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek